Dnevni horoskop za 01.08.2022.

Ovan


Prilično nedefinisano raspoloženje tokom cijelog dana. S jedne strane, dosta ste nervozni, a s druge osjećate veliku nesigurnost i ne znate na koji način da se postavite u nekim poslovnim situacijama. Imaćete dobar odnos sa voljenom osobom, naročito u drugom dijelu dana.

Bik

dnevni horoskop za 01.08.2022.
Velika količina obaveza, a neke od njih zaista ne mogu da čekaju. Svjesni ste da bi trebalo da prionete na posao, ali jednostavno, u ovom momentu, nemate ni snage ni volje za tako nešto. Jače aktivnosti u popodnevnim satima. Prepustite partneru više inicijative. Ne požurujte ga po nekim pitanjima.

Blizanci

dnevni horoskop za 01.08.2022.
Vaše raspoloženje prilično je dobro i pored toga što vas čeka gomila nezavršenih obaveza. Napravićete selekciju i odraditi samo ono što je zaista neophodno. Ne želite da trošite svoje vrijeme na sve. Emotivno – osjećate se dobro i raspoloženo, iako je odnos sa partnerom malo zategnut.

Rak

dnevni horoskop za 01.08.2022.
Štogod da danas pokušavate da pokrenete ili ugovorite, nemojte žuriti i biti impulsivni. Nemate prave sagovornike trenutno pa je možda bolje da se povučete i usmjerite na redovne obaveze. Pretjeranom brižnošću pomalo pritišćete voljenu osobu.

Lav

dnevni horoskop za 01.08.2022.
Štogod da danas pokrenete, budite sigurni da ćete morati da se zadovoljite polovičnim uspjehom. Ispada kao da ništa ne možete odraditi u potpunosti. Kontakti sa suprotnim polom donose vam veliku aktivnost, naročito u večernjim satima. Mogućnost flertovanja.

Djevica

dnevni horoskop za 01.08.2022.
Niste nezadovoljni svojim učinkom na nekom poslovnom projektu pa vam nije jasno zbog čega se realizacija odugovlači. Nervozni ste zbog odlaganja nekih isplata. U komunikaciji sa emotivnim partnerom bićete nježni, ali pomalo posesivni.

Vaga

dnevni horoskop za 01.08.2022.
Nemojte danas neke situacije ili kontakte u poslovnom segmentu shvatati drastično. Nervozni ste i napeti, ne potencirajte na raspravama da stvari ne bi otišle u nekom neželjenom pravcu. Popodne je bolje po vas. Blago vas nervira neka napažnja partnera prema vama.

Škorpija

dnevni horoskop za 01.08.2022.
Smatrate da ste potpuno korektni prema kolegama i drugim ljudima sa kojima dolazite u kontakt u poslovnom svijetu i nije vam jasno zbog čega njihove kritike prema vama. Ne shvatajte stvari previše lično. Imate određenu zadršku kada je odnos sa emotivnim partnerom u pitanju. Nešto vam smeta, a ni sami ne znate šta tačno.

Strijelac

dnevni horoskop za 01.08.2022.
Računali ste da ćete jednu veću obavezu uspjeti da završite tokom današnjeg dana, ali ispada da će ona biti prolongirana. Neke okolnosti su se promijenile i trenutno vas zablokirale. Možete biti zbunjeni ponašanjem emotivnog partnera. Imate osjećaj da vam neke stvari prećutkuje.

Jarac

dnevni horoskop za 01.08.2022.
Niste sigurni koliko možete da se oslonite na neke kolege. Dosta toga vam se mota po glavi, pokušavate da napravite dobar plan za naredni period, ali to ide traljavo. Emotivni partner se ponaša dosta posesivno i prosto ne možete da ga prepoznate.

Vodolija

dnevni horoskop za 01.08.2022.
Jasno vam je da neki ljudi nisu spremni da ispoštuju svoja obećanja ili dogovore sa vama i jako se nervirate zbog toga. Spustite malo loptu, moguće je da će se okolnosti promijeniti u skorijem roku. Suviše lako reagujete na ono što smatrate provokacijom od strane emotivnog partnera.

Ribe

dnevni horoskop za 01.08.2022.
Sve ono što ste planirali za ovaj dan, kao da je palo u vodu. Ispada da nemate podršku osoba koje su vam bitne da biste završili neku obavezu ili poslovni projekat. Možete osjećati bezrazložnu nesigurnost kada su emotivni odnosi u pitanju. U suštini, samo vam je potrebno više vremena sa voljenom osobom.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU