Dnevni horoskop za 02.03.2022.

Ovan


Odnos s partnerom biće promjenjiv. Neki vaši prijateljski odnosi izazivaće kod njega burne reakcije pa i ljubomoru. Ukoliko se spremate da se posvetite zahtjevnijem intelektualnom zadatku, imajte na umu da vas koncentracija neće najbolje služiti. Ona će se poboljšati u večernjim satima, kada vam se vraća i bolje raspoloženje.

Bik

dnevni horoskop za 02.03.2022.
Pravi je trenutak da pokrenete razgovor o osjetljivim temama i iznesete svoje prijedloge. Bliski ljudi prepoznaće i više cijeniti vaš trud. Društveni život oslobodiće vas unutrašnje napetosti pa je izlazak više nego preporučljiv. Ljubavne izjave i izrazi nježnosti, koje ćete razmjenjivati s partnerom, dobiće konkretnije ruho, a planiraćete i zajednički život.

Blizanci

dnevni horoskop za 02.03.2022.
Želite li nešto promijeniti u svom poslovnom životu i početi građenje nove karijere, pravo je vrijeme za to. Dobar prijatelj pružiće vam pomoć upoznavši vas s uticajnim ljudima. Ako ste slobodni, slučajan susret probudiće emocije. Biće to snažna privlačnost na prvi pogled, iako ćete se oboje pretvarati da se ništa ne događa.

Rak

dnevni horoskop za 02.03.2022.
Napetost i odmjeravanje snaga s pojedincima na radnom mjestu izvlačiće na površinu vaše skrivene snage. Možete mnogo toga okrenuti u svoju korist, ali budite smireni ako neka rješenja kasne. Ljubavna sreća sve je bliže zaljubljenima – simpatija vas primjećuje i sa zanimanjem promatra. Uskoro bi vam mogla i prići.

Lav

dnevni horoskop za 02.03.2022.
Budite oprezni na radnom mjestu, jer će vam neko htjeti naštetiti širenjem lažnih informacija o vama. Zbog nedavno učinjene greške, mogli biste se suočiti s neugodnim posljedicama. Realno sagledajte svoje postupke, to će vam biti najbolja smjernica u rješavanju problema. Na razgovoru za posao ostavićete upečatljiv utisak i ući u uži krug.

Djevica

dnevni horoskop za 02.03.2022.
Ako ste slobodni, samoća vam neće predstavljati teret. Slobodne trenutke ispunićete zanimljivim sadržajima. Mnogo ćete se družiti i primati goste ili se posvećivati hobijima. Ne gubite nadu u vrijednost timskog rada i mogućnost rješavanja nesporazuma mirnim putem. Ako neko vrši pritisak na vas, ne pojačavajte napetost.

Vaga

dnevni horoskop za 02.03.2022.
Radost i ugodu crpićete iz hobija, putovanja, kulturnih zbivanja. Aktivnosti kojima se bavite u slobodno vrijeme ispunjavaće vas naročitim zadovoljstvom. Zaokupiće vas imovinska pitanja, ulaganja, krediti, uređenje životnog prostora. Razmatraćete poslovnu ponudu koja bi vam trebala donijeti više novca, ali i manje slobodnog vremena.

Škorpija

dnevni horoskop za 02.03.2022.
Stvaralački i intelektualni rad obilježiće dan, a obilje mašte i emotivna previranja samo će još više obogatiti vaš unutrašnji život. Ipak, birajte s kim ćete se družiti, jer se s vašom preosjetljivošću mnogi neće moći nositi. Škorpije u dužim vezama kritički će mjeriti partnerove sklonosti i afinitete, ali pazite da vaša procjena ne bude preoštra.

Strijelac

dnevni horoskop za 02.03.2022.
Ako budete nervozni zbog nagomilanog umora, vodite računa da se to ne odrazi na vaš odnos prema kolegama. Dan je odličan za sklapanje dogovora, naročito onih vezanih za putovanje i obrazovanje. Poboljšaće vam se finansijsko stanje pa ćete razmišljati o nabavci nove garderobe i kućanskih potrepština.

Jarac

dnevni horoskop za 02.03.2022.
Imaćete dovoljno snage i energije da konačno razriješite neke odnose i situacije. Tek kad to učinite, moći ćete slobodno i neopterećeno krenuti dalje. Zahvaljujući veselom i maštovitom partneru, dan će vam biti ljepši. U njegovom društvu, dobra zabava je garantovana, a neće vam nedostajati ni uzbuđenja kada ostanete nasamo.

Vodolija

dnevni horoskop za 02.03.2022.
Bićete rastreseni, ali i prilično zahtjevni u kontaktima sa bliskim ljudima. Zato se nemojte previše čuditi ako se dogodi da neke vaše ideje i očekivanja ne budu u potpunosti prihvaćeni. S obzirom na to da vas posao danas i neće previše zanimati, pazite da vam posljedice vašeg ponašanja ne uzrokuju štetu.

Ribe

dnevni horoskop za 02.03.2022.
Neće vam biti pravo zbog neke kritike od strane nadređene osobe, jer smatrate da nimalo nije u pravu. Moguće je da dođe do kraće rasprave, ali izgleda da ćete uspjeti da “istjerate svoje”. U emotivnom segmentu vam slijedi pad, jer je više nego izvijesno da sa partnerom danas nema susreta.

Autor: minimagazin.info

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU