Dnevni horoskop za 02.03.2024.

Ovan

dnevni horoskop za 02.03.2024.
Neki od vas imaće mnogo posla oko selidbe, a zbog preuređenja doma mogli biste se finansijski istrošiti. Planetarni uticaji unijeće mnogo nemira u vaše i partnerovo srce. Pripremite se na nesporazume, tračeve te uplitanje nekih ljudi u vaš odnos. Ipak, znaćete se postaviti gotovo u svakoj problematičnoj situaciji.

Bik

dnevni horoskop za 02.03.2024.
Ne dopustite da vas drugi natjeraju da radite nešto što ne želite i što nije u skladu s vašim uvjerenjima. Nađete li se usred rasprave s rodbinom, ne ustručavajte se da izrazite mišljenje. Oni koji su u potrazi za ljubavlju, ne bi trebalo da subotu provedu sami, jer su prilike za zanimljivo poznanstvo velike. Uživaćete u zabavnim zbivanjima.

Blizanci

dnevni horoskop za 02.03.2024.
Dan je kao stvoren za učvršćivanje emocionalnih veza. Ako ste u braku pa je došlo do zasićenja, nećete pogriješiti ukoliko zaigrate na kartu romantike i strasti. Svojim humorom i vedrim raspoloženjem djelovaćete podsticajno na okolinu pa dobra večernja zabava neće izostati. Gode vam tuđi pogledi pa bi vaša vjernost mogla biti na iskušenju.

Rak

dnevni horoskop za 02.03.2024.
Moraćete više uložiti u zajednički život i prilagoditi se zahtjevima porodice ili osoba s kojima živite. Planirane obaveze obavljaćete s pola snage, zavideći onima koji se mogu odmarati. Ako ste u stabilnoj vezi, partner će vam zamjeriti na vremenu koje posvećujete prijateljima, poslu ili hobijima.

Lav

dnevni horoskop za 02.03.2024.
Bićete u boljoj psihofizičkoj formi i zadovoljni utiskom koji ostavljate na druge. Uživaćete u trenucima provedenim s partnerom. Još bolje ćete se slagati ako pokažete više volje da ga saslušate. Ipak, nemojte dopustiti da samo on priča, a vi slušate – dajte partneru do znanja da i vi imate mnogo toga za reći.

Djevica

dnevni horoskop za 02.03.2024.
Budite što aktivniji. Šetnjom, trčanjem ili vožnjom bicikla izbacite višak energije. Bolje ćete se osjećati ako dan provedete van kuće ili ako se odlučite za provod s prijateljima. Pomaci u emotivnom životu donose slobodnima prilike koje obećavaju, više nego što vam se čini. Ako ste posvađani sa simpatijom, dan je dobar za pokušaj pomirenja.

Vaga

dnevni horoskop za 02.03.2024.
Bilo bi poželjno da ne donosite velike odluke ili obećanja koja niste u mogućnosti održati. Uticaj Mjeseca umanjuje objektivnost i moć procjene. U emotivnom životu bićete zahtjevni i željni partnerove pažnje. Tražićete dokaze ljubavi i željeti se uvjeriti u njenu snagu. Samce će privući nepredvidiva osoba.

Škorpija

dnevni horoskop za 02.03.2024.
Ako se osjećate iscrpljeno i bezvoljno, odgodite večernje izlaske, jer nećete ni sebi, a ni drugima, biti zabavno društvo. Partner će vam prigovarati zbog promjena raspoloženja, a vi ćete ga optužiti da vas ne voli dovoljno ili mu spočitavati grijehe iz prošlosti. Srećom, neraspoloženje je prolazno pa ćete već sutra biti objektivniji.

Strijelac

dnevni horoskop za 02.03.2024.
Druženje s prijateljima biće najbolji lijek protiv povremenih naleta neraspoloženja. Začudićete se lakoći kojom ste u stanju ljudima objasniti svoja životna gledišta, ali i raščistiti njihove dileme. Uživaćete u naklonosti okoline i podršci osoba koje volite, a događaji se razvijaju u vašu korist, naročito na ljubavnom planu.

Jarac

dnevni horoskop za 02.03.2024.
Neće vam polaziti za rukom da usaglasite stavove s ukućanima. Istupaćete s prijedlozima s kojima se bližnji neće slagati. Bićete željni promjena i uzbuđenja, ali sami ćete se teško pokrenuti u nešto novo. Planovi za izlazak mogli bi pasti u vodu. Ako ste u vezi ili braku, partner bi vam mogao zamjeriti na neodgovornosti.

Vodolija

dnevni horoskop za 02.03.2024.
Pozitivne energije imaćete napretek pa će svakodnevni problemi pasti u drugi plan, a vi u dobrom raspoloženju provesti dan. Pomno ćete se uređivati za večernji izlazak, a pred nekima je i veče koje će obilježiti ulazak u novu ljubavnu vezu.

Ribe

dnevni horoskop za 02.03.2024.
Teško ćete kontrolisati emocije i činićete sve kako biste pridobili simpatijinu pažnju. Nemojte pretjerati, barem dok ne budete sigurni kakve su vam šanse kod druge strane. Novac iziskuje pažljivije planiranje. Ne trošite iznad mogućnosti, jer to može biti povod porodičnih svađa. Partner vam s razlogom mnogo toga prigovara.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU