Dnevni horoskop za 02.05.2022.

Ovan


Danas možete dobiti zanimljive prijedloge, o kojima bi vrijedilo razmisliti. Moguće je da postoje neke prepreke da bi se ovo realizovalo, ali ih možete savladati. Ne odustajte odmah na početku. Osoba iz vašeg neposrednog okruženja pokazuje veliku inicijativu da vas osvoji.

Bik

dnevni horoskop za 02.05.2022.
Suviše opterećujete sebe razmišljanjima o preprekama koje se postavljaju u nekom vašem planu. Umjesto toga, svoju kreativnost upotrijebite u pokušajima da pronađete rješenje. Možete se posavjetovati i sa nekim koga smatrate autoritetom. Voljenoj osobi je potrebno više vašeg prisustva.

Blizanci

dnevni horoskop za 02.05.2022.
Imate dosta važan razgovor sa poslovnim partnerom ili saradnikom i povremeno ćete biti dosta nesigurni kako da se postavite, a da dobijete najviše za sebe. Potrebno je da se više prilagodite drugima. Voljena osoba je neraspoložena i potrebno joj je vaše prisustvo i razumijevanje.

Rak

dnevni horoskop za 02.05.2022.
Moraćete da se dosta ozbiljno pripremite za poslovne kontakte ili obaveze koje imate tokom današnjeg dana. Dan će se pokazati kao dosta zahtjevan i iscrpljujuć po vas. Kontakt sa voljenom osobom postoji, ali ni jedno ni drugo sada niste u nekom velikom raspoloženju. Nedostaje prisnosti.

Lav

dnevni horoskop za 02.05.2022.
Odličan je trenutak da nešto, što već danima razvlačite od poslovnih obaveza, konačno i privedete kraju. Prvi dio dana je povoljniji po vas pa tada budite više aktivni i angažovani. Nezadovoljstvo emotivnim životom, bez obzira da li ste trenutno solo ili imate voljenu osobu kraj sebe.

Djevica

dnevni horoskop za 02.05.2022.
Pokušavaćete da uklopite i poslovne, ali i privatne obaveze. Ipak, to neće ići onako lako kao što ste zamišljali, jer će vam nedostajati vremena da biste mogli opušteno da funkcionišete. Najbitnije vam je da trenutno imate razumijevanje sa emotivnim partnerom. Druge stvari će doći same po sebi.

Vaga

dnevni horoskop za 02.05.2022.
Neko će vam izaći u susret ili učiniti uslugu koja i nije baš mala. Ipak, vi niste zadovoljni, jer ste svjesni da će ova osoba smatrati da ste joj dužnik, što vama u ovom trenutku baš i ne odgovara. Komunikacija sa voljenom osobom jednostavno ne funkcioniše, koliko god se oboje trudili.

Škorpija

dnevni horoskop za 02.05.2022.
Jako naglašeno polje posla, ali se vidi i vaša velika posvećenost radnim zadacima i obavezama. Niste u nekom bajnom raspoloženju, ali ono što se mora uraditi – mora se. Dosta distanciran i hladan odnos sa emotivnim partnerom. Potrebno je da otvoreno porazgovarate o problemima u vezi.

Strijelac

dnevni horoskop za 02.05.2022.
Ovaj dan donosi vam da možete dosta toga završiti u svoju korist. Imate posvećenost, naglašena je i odgovornost i spremnost da prionete i na najkomplikovanije zadatke. Prema emotivnom partneru ćete se postaviti zahtjevno. Iskulirajte malo.

Jarac

dnevni horoskop za 02.05.2022.
Nadate se nekim finansijskim prilivima, ali vijesti koje dolaze do vas i nisu naročito obećavajuće. Generalno, poslovni segment danas ne nosi neka velika uzbuđenja. Standardne obaveze, standardan dan. Razmišljanje o jednoj osobi, ali se još uvijek ustručavate da se pokrenete i otvorite prema njoj.

Vodolija

dnevni horoskop za 02.05.2022.
Dan odličan za bilo kakvu vrstu komunikacije – dogovori i kontakti sa drugima vam idu od ruke. U dobrom ste raspoloženju i širite pozitivnu energiju oko sebe. Osoba koja vas privlači je više aktivna prema vama, ali vi još uvijek oklijevate da se postavite otvorenije prema njoj.

Ribe

dnevni horoskop za 02.05.2022.
Odlične poslovne ponude i šanse se danas mogu otvoriti pred vama. Nemojte odugovlačiti sa razmišljanjima, neko očekuje vaš odgovor što prije. Emotivni segment baš i ne funkcioniše, vjerovatno vi i voljena osoba ne možete da se uklopite što se susreta tiče. Ipak, dan je dobar za avanturu.

Autor: minimagazin.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU