Dnevni horoskop za 02.08.2022.

Ovan


Današnji dan vam daje mogućnosti da proširite svoje poslovanje i usmjerite dešavanja u pravcu koji želite. Tokom ovog dana očekujte više brzine u dešavanjima i moguć stres i nesuglasice sa emotivnim partnerom. Ipak, ništa nerješivo.

Bik

dnevni horoskop za 02.08.2022.
Danas se trudite da napravite neki dobar dogovor. Nemojte pritiskati sagovornika, pustite da sve ide svojim tokom. Smatrate da voljena osoba često “ne čuje” primjedbe koje joj upućujete i bićete pomalo nervozni i napeti zbog toga.

Blizanci

dnevni horoskop za 02.08.2022.
Uspjeli ste da završite projekat ili obavezu koja vam je zaista oduzimala mnogo vremena i živaca. Danas vas čekaju rasterećeniji i opušteniji momenti na poslu. Neka iznenađenja danas idu kroz finansijski segment – ne rizikujte mnogo kada je novac u pitanju. Emotivno – skroz ste dobro.

Rak

dnevni horoskop za 02.08.2022.
Tokom ovog dana očekujte napetost sa nadređenima, ali i sa voljenom osobom. Možda biste mogli da razmislite o svom nastupu, da ga donekle ublažite, jer se danas postavljate suviše zahtjevno pa je reakcija drugih potpuno prirodna.

Lav

dnevni horoskop za 02.08.2022.
Tokom ovog dana očekujte blago nerviranje i stres kroz poslovni segment. Doduše, jednim velikim dijelom ćete vi ovome doprinijeti, jer se postavljate suviše autoritativno i kao da ste popili svu pamet ovog svijeta. Budite nešto blaži u svom kontaktu sa drugima.

Djevica

dnevni horoskop za 02.08.2022.
Suviše se opterećujete nekim situacijama i sami sebi “nabijate” tenziju, a onda vas ona koči u obavljanju nekih svakodnevnih obaveza. Pokušajte da se malo opustite. Tokom ovog dana naglašeno je flertovanje ili spremnost da se upustite u neobaveznu priču.

Vaga

dnevni horoskop za 02.08.2022.
Tokom ovog dana možete osjećati nestrpljivost i biti neprijatni prema onima sa kojima dolazite u kontakt. Sve je ovo posljedica nekih promjena koje se dešavaju u poslovnom segmentu, a za koje još uvijek ne znate kako će se odraziti na vas. Emotivno – više pažnje posvetite voljenoj osobi.

Škorpija

dnevni horoskop za 02.08.2022.
Nervoza je prisutna u kontaktima sa poslovnim saradnicima. Nestrpljivi ste i pomalo ishitreni. Potrudite se makar da odnos sa nadređenima i autoritetima danas ne trpi zbog vaše nervoze. U odnosu sa voljenom osobom – što mirnije nastupite, to će biti bolje.

Strijelac

dnevni horoskop za 02.08.2022.
Tokom ovog dana jake mogućnosti da napravite jedan dogovor na brzinu, a koji vam može za kratko vrijeme napuniti novčanik. Nemojte propustiti svoju priliku. Što se emocija tiče, nekih malih pomaka u komunikaciji sa voljenom osobom danas može biti, ali samo na vašu inicijativu.

Jarac

dnevni horoskop za 02.08.2022.
Tokom ovog dana nećete uspjeti da napravite dogovor kojem ste se jako nadali. Takođe, ako sta radili neki dodatni posao, dobićete manje novca od očekivanog. Kontakt sa osobom koja vas interesuje će biti jako intenzivan. Podrška od strane voljene osobe vam je sada najbitnija.

Vodolija

dnevni horoskop za 02.08.2022.
Bićete malo isključivi u komunikaciji, možda prezahtjevni ili naporni osobama sa kojima dolazite u kontakt. Pokušajte da promijenite nešto u svom nastupu, da ne biste previše opterećivali druge. Emotivno – lijep dan sa voljenom osobom.

Ribe

dnevni horoskop za 02.08.2022.
Često ćete imati razmimoilaženje u komunikaciji sa osobama sa kojima sarađujete. Ne potencirajte na svojim stavovima već pokušajte da se usaglasite. Malo truda sa obje strane će biti dovoljno. U emotivnom segmentu – previše očekujete od partnera.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU