Dnevni horoskop za 08.03.2022.

Ovan


U prvom dijelu dana ćete morati da kontrolišete tenziju u poslovnom okruženju. A da će je biti, biće. Možete se posvađati sa kolegom bez ikakvog posebnog razloga i poslije se, naravno, kajati zbog nekih riječi. Dobro je što je ovo prolazno i već popodne ćete biti “kao novi”.

Bik

dnevni horoskop za 08.03.2022.
Danas ništa na poslu ne funkcioniše po vašim planovima pa pustite da stvari idu svojim tokom. Štaviše, vaši pokušaji sređivanja mogu samo još usporiti ili unazaditi stvari. Dobar je momenat da sa voljenom osobom odete na neko veće društveno okupljanje ili u pozorište, bioskop.

Blizanci

dnevni horoskop za 08.03.2022.
Na posao biste mogli doći neraspoloženi i pod utiskom svađe s ukućanima. Započnete li više manjih poslova, malo toga ćete privesti kraju. Ljubavni partner neće moći pratiti vaš ritam. Njemu će trebati mir i odmor, a vama promjena i uzbuđenje. Popodne i veče provedite u društvu opuštenih, veselih ljudi.

Rak

dnevni horoskop za 08.03.2022.
Vi ste se danas ućutali, zabili glavu u svoje obaveze i nemate namjeru da posvetite nimalo pažnje ljudima sa kojima radite i koji vas okružuju. Samo želite da završite ono što imate što prije, da se pokupite i odete kući. Doduše, neki imaju planove za susret ili izlazak sa prijateljima.

Lav

dnevni horoskop za 08.03.2022.
Vi imate osjećaj da je potrebno jako malo vremena da biste ostvarili neke svoje planove i vjerovatno ste u pravu. Stoji da ste razapeti između obaveza i nekih ličnih potreba, ali ćete pokušavati da balansirate i uskladite sve ovo. Vrlo promjenjiv odnos sa voljenom osobom.

Djevica

dnevni horoskop za 08.03.2022.
Jutarnja dešavanja će nekako biti previše brza za vaš ukus, pošto će vam biti potrebno makar par sati da se “opasuljite” i da budete spremni da se posvetite svojim obavezama. Kako dan bude odmicao, osjećaćete se sve bolje. Popodne i veče vam donose mogućnosti novih poznanstava.

Vaga

dnevni horoskop za 08.03.2022.
Vi ste riješili da vas danas ništa ne može izbaciti iz takta. Imate i previše posla da biste obraćali pažnju na okolinu, koja je nekako uzavrela i nećete dozvoliti da vas drugi ometaju svojim primjedbama. U emotivnim relacijama se sada lakše dolazi do kompromisa.

Škorpija

dnevni horoskop za 08.03.2022.
Danas jurite pokušavajući da završite obaveze na vrijeme, a ujedno i tražite način da riješite neku ličnu ili porodičnu problematiku. Malo vas sve ono što se dešava iscrpljuje, ali nećete se dati tek tako lako. Dan je pogodan da u kućnoj atmosferi i miru budete sa voljenom osobom.

Strijelac

dnevni horoskop za 08.03.2022.
Ništa u vašem životu neće biti jednostavno pa će vas mučiti dileme. Ne budite dramatični i mirno razmislite o nekoj situaciji ili osobi, ali i o samima sebi. Ne dopustite da vas bilo ko isprovocira i izbaci iz takta, jer će izgovorene riječi imati posebnu težinu. Izbjegavajte sukobe i verbalne okršaje u poslovnom okruženju.

Jarac

dnevni horoskop za 08.03.2022.
Možete biti zabrinuti u prijepodnevnim satima zbog nekih dešavanja koja niste očekivali, ali se ne brinite – ovo je nešto što je brzo rješivo. Ipak, sve ono što se bude dešavalo tokom dana može vam odnijeti veliku količinu energije pa je pitanje da li ćete biti dovoljno raspoloženi za susret sa voljenom osobom.

Vodolija

dnevni horoskop za 08.03.2022.
Neka vam cijeli dan bude na pameti da tri puta razmislite prije nego što nešto kažete ili uradite. Na odluke nabrzinu zaboravite, da se ne biste kajali kasnije. A sa voljenom osobom budite slatki i lepršavi pa ćete možda i uspjeti da se ne posvađate. Vaša hirovitost je danas na vrhuncu.

Ribe

dnevni horoskop za 08.03.2022.
Danas se ne oslanjajte ni na koga. Kolege pokazuju tendenciju da ne održe obećanja, a u potpunosti ste računali na njih. I drugi vas mogu iznevjeriti. Na sve to, u poslovnom segmentu pravite greške. Sa emotivnim partnerom se svađate. Pokušajte da iskulirate.

Autor: minimagazin.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU