Dnevni horoskop za 09.08.2022.

Ovan


Istaknuta senzualnost obećava lijepe ljubavne trenutke. Jedina prepreka ostvarenju intimne sreće biće vaše promjenjivo raspoloženje, čime ćete zbunjivati partnera. Oni koji rade, jedva će dočekati kraj radnog vremena. Imaćete veliku želju i volju da slobodno vrijeme provedete dinamično i sadržajno, s vama posebnom osobom.

Bik

dnevni horoskop za 09.08.2022.
Iskoristite dan kako biste za porodičnim stolom okupili ukućane i predložili im svoje planove. Iznenadiće vas njihova pozitivna reakcija i podrška. Vaše ljubavno samopouzdanje poljuljaće partnerova nespretna izjava. Nemojte mu zamjeriti, jer će i sam ubrzo uvidjeti da je pogriješio i izviniće se.

Blizanci

dnevni horoskop za 09.08.2022.
Postajete otporni na ono što vas je donedavno uspijevalo izbaciti iz takta. Bićete vješti u osvajanju osobe koja vam se sviđa. Služićete se trikovima i raznim mudrolijama ne biste li postigli cilj. Planovi za putovanje ili zabavu odvijaće se onako kako ste zamislili. Uživaćete u druženju sa zanimljivim ljudima.

Rak

dnevni horoskop za 09.08.2022.
Bićete željni svog mira, ali ga nećete imati. Nenajavljeni gosti mogli bi vam banuti na vrata pa ćete morati mijenjati planove. Nekima je moguć ugodan susret s osobom koju nisu dugo vidjeli, a nekada im je mnogo značila. Ako ste zaljubljeni u zauzetu osobu, ne povjeravajte se zajedničkim prijateljima, jer se tajne mogu brzo otkriti.

Lav

dnevni horoskop za 09.08.2022.
Ostvarićete kvalitetniju komunikaciju s partnerom pa ćete riječima lakše izražavati osjećanja. U vama će jačati potreba da učinite nešto za sebe i da tok nekih zbivanja usmjerite u pravcu koji vama najviše odgovara. Imaćete uspjeha u postizanju porodičnog mira, raspravi s partnerom ili u razgovoru s djecom.

Djevica

dnevni horoskop za 09.08.2022.
Nemojte olako pasti pod tuđi uticaj. Sami najbolje znate šta trebate uraditi i kakve odluke trebate donijeti. Ne dopustite da se preko vas poravnavaju tuđi neriješeni računi. Manje se opterećujte partnerovim kretanjima i sputajte ljubomoru. Biljni čajevi i med pomoći će vam u prevenciji nesanice.

Vaga

dnevni horoskop za 09.08.2022.
Ovaj dan nipošto nemojte provesti u četiri zida, jer su na pomolu ugodna poznanstva i zanimljivi obrati situacija. S partnerom ćete se odlično slagati i u intelektualnom i u seksualnom smislu. Dobro su vam aspektirana putovanja u inostranstvo i kontakti sa strancima pa, ako vam se pruži prilika da barem nakratko otputujete, iskoristite je.

Škorpija

dnevni horoskop za 09.08.2022.
Bićete podložni tuđem uticaju i skloni mijenjanju stavova. Bližnji neće imati mnogo razumijevanja za vas. Osjećaćete se usamljeno, čak iako ste u vezi. Od partnera nećete dobijati željeno razumijevanje i podršku, što će biti povod raspravama. Ipak, ovaj nalet negativnih okolnosti je prolazan pa ni posljedica neće biti.

Strijelac

dnevni horoskop za 09.08.2022.
Partnerovu kritiku prihvatićete vrlo teško, ali to nije razlog da izgubite vjeru u vlastite sposobnosti. Teško ćete se nositi sa stresom. Okružite se veselim radnim kolegama – možda vam pomogne njihovo dobro raspoloženje. Iako ste nestrpljivi da raščistite stvari, razgovore o nerazjašnjenim pitanjima iz prošlosti ne pokrećite.

Jarac

dnevni horoskop za 09.08.2022.
Prihvatite svaku priliku da naučite nešto novo ili da upoznate nove ljude. Na taj ćete način promijeniti svjetonazore i otvoriti sebi vrata za neke nove poslove ili interese. Ništa ne stoji na putu vašem ličnom zadovoljstvu, a i komunikacija s partnerom postaje sve kvalitetnija.

Vodolija

dnevni horoskop za 09.08.2022.
Ispunjeni ste samopouzdanjem i samosviješću. Uspijevaćete u idejama, a da se pri tome nećete umarati. Vaša vizija dobrog provoda podrazumijeva društvo koje će vas obogatiti u intelektualnom smislu. Neće vas zadovoljavati plitki i jednosmjerni razgovori pa ćete to nekim ljudima, koji su upravo takvi, dati do znanja.

Ribe

dnevni horoskop za 09.08.2022.
Moguće su nesuglasice na koje ne trebate obraćati previše pažnje. Ako se posvađate s ukućanima, nekoliko riječi izvinjenja moglo bi sve popraviti. Godila bi vam bilo kakva promjena, možda putovanje ili zabava u dobrom društvu. Izbjegnite razgovore, o bitnim temama, s nedovoljno pouzdanim ljudima.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU