Dnevni horoskop za 09.12.2023.

Ovan


Dan ćete provesti radno. Bilo da ste na radnom mjestu ili kod kuće, uvijek ćete naći posla za sebe. Potreba za ugodnim i lijepim okruženjem podstaknuće vas na temeljno čišćenje stana ili razmještaj, kako biste unijeli promjenu.

Bik

dnevni horoskop za 09.12.2023.
Dan će biti naročito lijep onima koji su zaljubljeni. Radovaćete se večernjem izlasku s partnerom, a slobodni će se nastojati približiti simpatiji. Neki bi baš danas mogli ući u vezu. Ostali Bikovi neće biti raspoloženi za kućne poslove i ostale obaveze pa će rado ugošćavati prijatelje i prepričavati najnovija zbivanja iz svojih života.

Blizanci

dnevni horoskop za 09.12.2023.
Planete vas podstiču na osvetoljubivo ponašanje prema ljudima koji vas u nečemu zakidaju. Bilo da je to šef, vaš partner ili roditelj, danas nećete štediti na kritikama. Nećete moći izbjeći kućne, roditeljske i rodbinske obaveze. Iako ćete tražiti svoj kutak u kojem biste se mogli prepustiti omiljenim aktivnostima, to vam neće poći za rukom.

Rak

dnevni horoskop za 09.12.2023.
Danas sve protiče u znaku romantike. Partnera kao da gledate nekim novim očima. Da biste mu pokazali koliko vam znači, potrudite se da ga obradujete prijatnom večerom ili odlaskom u neku kulturnu instituciju. Nađite vremena da uživate jedno u drugom i bar za trenutak zaboravite na ostatak svijeta. Neke stvari mogu i da sačekaju.

Lav

dnevni horoskop za 09.12.2023.
Zabave i ugodnih trenutaka neće vam nedostajati. Vješto ćete otkloniti prepreke u komunikaciji s bližnjima ili poboljšati kvalitet odnosa. Ukućani će uživati vašu podršku, ali će je i uzvraćati. Mlađi pripadnici znaka će zaglaviti u dobrom društvu pa će kući doći tek u jutarnjim satima. Od nekoga biste mogli dobiti poklon ili novac.

Djevica

dnevni horoskop za 09.12.2023.
Dan je stvoren za ozbiljne razgovore s rodbinom, roditeljima ili djecom. Raspravite o onome što muči vas ili nekog od njih. Samci, imaćete sreće u osvajanju – krenite u akciju i ohrabrite drugu stranu jasnim ljubavnim znacima. Ako ste u braku, veseliće vas zajednički poslovi i nova ulaganja, posebno uređenje životnog prostora.

Vaga

dnevni horoskop za 09.12.2023.
Neke rasprave nepotrebno ćete izazvati i bilo bi dobro da se suzdržite. Morate što više čuvati živce. Analiziraćete dosadašnja zbivanja i sve doživljavati previše emotivno. Ako nešto morate promijeniti kako biste se bolje osjećali, učinite to što prije. Moguć je susret s osobom koja će vam fizički biti privlačna ili susret s bivšom ljubavi.

Škorpija

dnevni horoskop za 09.12.2023.
Druženje i izlazak s prijateljima pružaju vam priliku da bolje upoznate osobu prema kojoj gajite simpatije. Predložite joj izlazak! Ako ste u braku, partner će biti usmjeren na dom i porodicu. Razveselite ga pozivom u bioskop ili na večeru, pokrenite ga s mjesta, jer mu sigurno treba promjene.

Strijelac

dnevni horoskop za 09.12.2023.
Bićete skloni radikalnim rješenjima. Smirite strasti i ne donosite odluke koje bi mogle povrijediti voljenu osobu, a vas izložiti dodatnom stresu. Osoba koja je u vašoj porodici autoritet i od koje na neki način zavisite, biće izvor vašeg nezadovoljstva. Ako drugačije ne ide, možda je krajnje vrijeme da se pokušate osamostaliti.

Jarac

dnevni horoskop za 09.12.2023.
Najviše uspjeha imaćete u aktivnostima intelektualnog tipa. Zato posvetite dio dana učenju ili pripremama za ispite. Bićete jako simpatični ljudima, najviše zbog svog spontanog nastupa. Mogući su kontakti s inostranstvom, posebno ako se radi o rodbini ili partneru koji je na putovanju i čiji povratak željno iščekujete.

Vodolija

dnevni horoskop za 09.12.2023.
Vodićete razgovore o novcu. Moraćete uskladiti svoje finansijske stavove s partnerovim i dogovoriti se oko zajedničkih troškova. Pazite samo da se ne posvađate! Postaće vam jasnije šta želite od ljubavi, veze i osobe koja je u centru vaših interesa. Emotivne nade i planovi mogli bi biti vezani za osobu s kojom radite.

Ribe

dnevni horoskop za 09.12.2023.
Vaša pristupačnost i spontanost privlačiće nametljive ljude koji će vam oduzimati slobodno vrijeme. Nekima ćete otvoreno reći da vam idu na živce. Bićete rastreseni i zaboravni pa pazite gdje odlažete stvari. Telefon će vam zvoniti u najnezgodnije vrijeme, a ako ste za volanom, ometaće vas česti pozivi na mobilnom telefonu.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU