Dnevni horoskop za 10.05.2022.

Ovan


Prilično nedefinisano raspoloženje tokom cijelog dana. S jedne strane dosta ste nervozni, a sa druge osjećate veliku nesigurnost i ne znate na koji način da se postavite u nekim situacijama. Prilično ste sumnjičavi prema voljenoj osobi. Neki njeni postupci vam unose pometnju.

Bik


Velika količina obaveza, a neke od njih zaista ne mogu da čekaju. Svjesni ste da bi trebalo da prionete na posao, ali jednostavno u ovom momentu nemate ni snage ni volje za tako nešto. Emotivni partner bi mogao da vam uljepša dan, ali bi trebalo da se prepustite i dozvolite njemu da vodi cijelu situaciju.

Blizanci


Vaše raspoloženje je prilično dobro i pored toga što vas čeka gomila nezavršenih obaveza. Napravićete selekciju i odraditi samo ono što je zaista neophodno. Zabrinutost zbog troškova koji su se neočekivano pojavili. Mogućnost susreta ili poznanstva sa osobom sa kojom će odmah proraditi strasti.

Rak


Štagod da danas pokušavate da pokrenete ili ugovorite, suočavate se sa odlaganjima ili izvijesnim blokadama. Nemate prave sagovornike trenutno pa je možda bolje da se povučete i usmjerite na redovne obaveze. Emotivni partner vas pritišće svojom pretjeranom brigom.

Lav


Štagod da danas pokrenete, budite sigurni da ćete morati da se zadovoljite polovičnim uspjehom. Ispada kao da ništa ne možete odraditi u potpunosti. Razmišljate kakav ste utisak ostavili na jednog poslovnog saradnika. Kontakti sa suprotnim polom donose vam veliku zainteresovanost. Mogućnost flerta.

Djevica


Niste nezadovoljni svojim učinkom na nekom poslovnom projektu pa vam nije jasno zbog čega ne dobijate informacije koje očekujete. Nervozni ste zbog odlaganja nekih isplata. U komunikaciji sa emotivnim partnerom pokušajte da potisnete svoju isključivost.

Vaga


Nemojte danas neke situacije ili kontakte u poslovnom segmentu shvatati drastično. Nervozni ste i napeti, ne potencirajte na raspravama da stvari ne bi otišle u nekom neželjenom pravcu. Smatrate da se voljena osoba ponaša suviše olako prema primjedbama koje joj upućujete.

Škorpija


Smatrate da ste potpuno korektni prema saradnicima sa kojima dolazite u kontakt i nije vam jasno zbog čega je njihova nervoza toliko naglašena. Ne shvatajte stvari previše lično. Imate određenu zadršku kada je odnos sa emotivnim partnerom u pitanju. Nešto vam smeta, a ni sami ne znate šta tačno.

Strijelac


Računali ste da ćete jednu veću obavezu uspjeti da završite tokom današnjeg dana, međutim ispada da će ona biti prolongirana. Neke okolnosti su se promijenile i trenutno vas zablokirale. Možete biti zbunjeni ponašanjem emotivnog partnera. Imate osjećaj da vam neke stvari prećutkuje.

Jarac


Niste sigurni koliko možete da se oslonite na neke saradnike. Dosta toga vam se mota po glavi, pokušavate da napravite dobar plan za naredni period, ali to ide traljavo. Emotivni partner se ponaša dosta dominantno i posesivno i prosto ne možete da ga prepoznate.

Vodolija


Jasno vam je da neki ljudi nisu spremni da ispoštuju svoja obećanja ili dogovore sa vama i jako se nervirate zbog toga. Spustite malo loptu, moguće je da će se okolnosti promijeniti u skorijem roku. Suviše lako reagujete na ono što smatrate provokacijom od strane emotivnog partnera.

Ribe


Sve ono što ste planirali za ovaj dan, kao da je palo u vodu. Ispada da nemate podršku osoba koje su vam bitne da biste završili neku obavezu ili poslovni projekat. Možete osjećati bezrazložnu nesigurnost kada su emotivni odnosi u pitanju. U suštini, samo vam je potrebno više vremena sa voljenom osobom.

Autor: minimagazin.info

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU