Dnevni horoskop za 11.06.2022.

Ovan


Obilazak raznih radnji mogao bi vas nagnati da previše potrošite. Ne trošite iznad mogućnosti, naročito ako ste već u minusu. Pričekajte s obnovom ljetne garderobe. U emotivnom dijelu stoji zadovoljstvo i dobra komunikacija sa voljenom osobom. Organizujte i neko okupljanje sa prijateljima.

Bik

dnevni horoskop za 11.06.2022.
Mnogo toga se u vašem životu mijenja i sve dobija neke sasvim drugačije okvire. Shvatićete koja životna područja morate očistiti od problema i osoba koje vas iskorištavaju. Sa voljenom osobom danas zaista možete ostvariti posebnu komunikaciju. Sve se može dogovoriti.

Blizanci

dnevni horoskop za 11.06.2022.
Mnogo toga će vam smetati i uznemiravati vas. Pronađite neko mjesto koje vam može pružiti koliko-toliko željeni mir i tišinu. Ne oslanjajte se na tuđe usluge. Preusmjerite svoju energiju na ono što možete obaviti samostalno i bez ičije pomoći. Dopustite sebi malo luksuza i nečega što će vas opustiti čak iako imate i dosta posla koji morate obaviti.

Rak

dnevni horoskop za 11.06.2022.
Unutar doma preuzećete vodeću ulogu. Savjetovaćete djecu, organizovati razne kućne akcije ili porodično okupljanje. Na društvenom planu bićete aktivni i zanimljivi ljudima s kojima ćete izlaziti. Nije isključeno da u novom društvu otkrijete nekog privlačnog i počnete razgovor o temi koja vam je zanimljiva.

Lav

dnevni horoskop za 11.06.2022.
Partnerove ishitrene i brzoplete reakcije ljutiće vas više nego što bi trebalo. Moraćete promijeniti taktiku i jasno dati do znanja da tražite odgovorniji pristup. Ako danas radite, nije isključena neugodnost s nervoznom strankom ili šefom. Ako posljednjih dana niste imali dovoljno vremena za djecu, pokušajte im to nadoknaditi.

Djevica

dnevni horoskop za 11.06.2022.
Kućne poslove ćete obavljati s lakoćom i zadovoljstvom. Uživaćete u svakoj situaciji i prigodi, a članovi porodice i partner trudiće se udovoljiti vašim željama. Ljubavne teškoće neće biti posljedica isključivo partnerovih grešaka, nego i vašeg pogrešnog stajališta. Danas ćete o tome razgovarati i shvatiti da trebate mijenjati pristup.

Vaga

dnevni horoskop za 11.06.2022.
Očekuju vas brojna sitna zadovoljstva vezana za izlaske, posjete i slučajne susrete. Ipak, u ljubavi vam se savjetuje oprezno postupanje. Prenaglim potezom ili nesmotrenom izjavom mogli biste oslabiti svoje izglede kod simpatije. Uslišajte molbu starijem članu rodbine čak iako to iziskuje dodatni angažman.

Škorpija

dnevni horoskop za 11.06.2022.
Pod pritiskom tuđih očekivanja ili preopterećenosti obavezama, postaćete razdražljivi. Uznemirivaćete se zbog sitnica, a zbog unutrašnje napetosti nećete biti sposobni za mirnu procjenu. U razgovorima s prijateljima ili komšijama budite oprezni. Neko bi mogao pogrešno shvatiti vašu šalu i naći se uvrijeđen.

Strijelac

dnevni horoskop za 11.06.2022.
Prezaposlenost, žurba i nestrpljivost loše će se odraziti na vašu psihofizičku formu. Moraćete posvetiti više pažnje zdravlju. Potrudite se bolje organizovati svoje vrijeme i slijed aktivnosti. Iznerviraće vas starija osoba koja će se upetljati u vaš život, unoseći pomutnju u odnos s partnerom.

Jarac

dnevni horoskop za 11.06.2022.
Sve vezano za posao i za dogovore danas funkcioniše baš po vašim željama. Nemojte čekati, nemojte odlagati za drugo vrijeme, jer je sada pravi trenutak da se pokrenete. I u odnosu sa emotivnim partnerom možete pronaći zajednički jezik.

Vodolija

dnevni horoskop za 11.06.2022.
Bližnji će primijetiti vašu suzdržanost i nemir. Nerado ćete govoriti o svojim problemima, a ako vas neko za njih upita, nećete biti raspoloženi pričati o tome. Bićete skloni stvaranju odstojanja između vas i vama dragih ljudi, što će oni propratiti nezadovoljstvom. Glavobolja ili probavne tegobe mogu nastati zbog izloženosti stresu.

Ribe

dnevni horoskop za 11.06.2022.
Kontakti sa prijateljima, ali kroz poslovni segment, donose vam veliko zadovoljstvo. Svjesni ste da ste dobili neka čvrsta obećanja i da situacije idu u onom pravcu koji želite. I emotivno je ovo vrlo uspješan dan – konačno dolazi do susreta koji ste toliko željeli.

Autor: minimagazin.info

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU