Dnevni horoskop za 12.03.2022.

Ovan


Iako znate da neke životne odluke trebate donijeti, ipak ćete oklijevati. Skupite hrabrost i riješite se pojedinaca koji vas iscrpljuju i iskorištavaju. Bićete dekoncentrisani, puni briga i tjeskobe. Vodite više računa i o dokumentima, novčaniku i telefonu, ali i tome šta kome govorite. Pokušajte živjeti mirnije i ne jurišati na vjetrenjače.

Bik

dnevni horoskop za 12.03.2022.
Ako hoćete da danas uradite pravu stvar za sebe, najbolje će biti da ostavite sve obaveze i okrenete se sopstvenom uživanju. Dan je izuzetan da negdje otputujete ili da makar pustite sopstvene misli “na ispašu”. Moguće su velike strasti u odnosu sa voljenom osobom, uživajte u dešavanjima.

Blizanci

dnevni horoskop za 12.03.2022.
Zaista danas želite da stavite tačku na neke stvari i to ćete i uraditi. Dobro je što ćete završiti sa nekim problemima, situacijama, ljudima – sa onim što vas je opterećivalo i unosilo vam pometnju. Svjesni ste da prepreke postoje da bi se prevazilazile. Pokušajte da budete korektni u odnosu sa voljenom osobom.

Rak

dnevni horoskop za 12.03.2022.
Danas ste pomalo nepažljivi, misli vam lutaju pa stoji mogućnost da napravite neku grešku. Ne ostavljajte bitne odluke za današnji dan, bolje ih prolongirajte za narednu sedmicu, kada neke stvari budu jasnije. Potrebno vam je opuštanje, ali aktivno pa bi bilo najbolje otputovati ili se baviti rekreacijom.

Lav

dnevni horoskop za 12.03.2022.
Događaji i situacije neće biti onakve kakvima će se činiti na prvi pogled. Bićete prinuđeni u hodu mijenjati pristup i ugao gledanja na stvari. Postavite li se odlučnije, riješićete se napornih kućnih obaveza, a možda i svađe. Budite spremni boriti se za osobu do koje vam je stalo, posebno ako su joj poznate neke informacije iz vaše prošlosti.

Djevica

dnevni horoskop za 12.03.2022.
Imaćete odličan osjećaj za vrijeme pa ćete na sve stizati. Uslijediće pozivi za zabavu s više strana pa ćete se naći u dilemi kuda i s kim izaći. Odaberite društvo u kojem se osjećate najopuštenije. U ljubavi vas očekuje mnogo nježnosti. Partner će biti vaša desna ruka, više će vas paziti i maziti nastojeći vam ugoditi.

Vaga

dnevni horoskop za 12.03.2022.
Stoji napetost i nervoza u kontaktu sa drugim ljudima. Vi teško da možete da prikrivate da vam neki postupci od strane bliskih ljudi ne prijaju i više je nego izvjesna makar neka forma rasprave. Možete svoju nervozu prenijeti i u svoje emotivne relacije. Na svu sreću, partner ima pravi lijek za vas.

Škorpija

dnevni horoskop za 12.03.2022.
Iako je ovo dan kada ne bi trebalo da imate mnogo obaveza, ispašće potpuno obrnuto. Kao da su svi baš danas riješili da ste im neophodni. Ipak, sve ovo što se dešava može vam, potpuno neočekivano, donijeti i novčani priliv. U emotivnim odnosima naglašena je strast, uzburkanost, ali i napetost.

Strijelac

dnevni horoskop za 12.03.2022.
Neke stvari ste suviše dugo odlagali i nije ni čudo što su se nagomilale u današnjem danu. Sad duboko udahnite i spremite se da raščistite obaveze koje ste zapostavljali. U emotivnom segmentu stoji nezadovoljstvo. Razmišljaćete o jednoj osobi, moguće o bivšem partneru…

Jarac

dnevni horoskop za 12.03.2022.
Izuzetan dan je pred vama. Obavite ono što imate u toku prijepodneva i ostatak dana provedite isključivo sa osobom do koje vam je stalo. Posebno su naglašene emocije i zajedništvo pa nemojte dozvoliti da ovo vrijeme provedete bez voljene osobe. Uživajte u današnjem danu.

Vodolija

dnevni horoskop za 12.03.2022.
Kontrolišite svoj temperament, jer biste se mogli uvući u probleme. Moguća je svađa s osobom koju biste u ljutnji mogli uvrijediti. Neće vam to moći olako oprostiti pa bi bilo dobro da na vrijeme stanete na loptu. Finansijske probleme riješićete uz tuđu pomoć pa ćete spavati bezbrižnije.

Ribe

dnevni horoskop za 12.03.2022.
Još jedan dan kada vam ništa ne ide od ruke. Koliko god se trudili, ne uspijevate da napravite dogovor koji vam je jako važan. Možda je bolje da sve ostavite za narednu sedmicu. Koliko god željeli da vidite jednu osobu, moguće je da do željenog susreta neće doći. Osjećate se dosta nezadovoljno.

Autor: minimagazin.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU