Dnevni horoskop za 16.02.2022.

Ovan


Preuzeli ste previše obaveza na sebe i pitanje je da li ćete uspjeti da postignete i jedan dio od onoga što ste isplanirali. Uzmite povremeno vremena za odmor i organizaciju daljih obaveza. U emotivnim relacijama se danas mogu javiti posesivnost i ljubomora. Trošite ovo kroz strast.

Bik

dnevni horoskop za 16.02.2022.
Dosta intenzivan dan. Vi ste u promjenjivom raspoloženju, reagujete burno na svaku sitnicu, kao da vam se dosta toga skupilo i više ne možete da podnesete da ćutite. Napet odnos sa emotivnim partnerom, neke riječi mogu napraviti pravu pometnju u vašoj komunikaciji. Ne budite impulsivni previše.

Blizanci

dnevni horoskop za 16.02.2022.
Onaj osjećaj, da ne uspijevate da stignete nešto oko čega se “lomite”, pratiće vas makar u prvom dijelu dana. Možete se jako nervirati i biti opterećeni, ali za to nema potrebe, vjerujte – sve stižete na vrijeme. Danas, samo ako se previše opustite, možete potrošiti veću sumu novca, zbog čega ćete se kasnije kajati.

Rak

dnevni horoskop za 16.02.2022.
U prijepodnevnim satima prosto nećete znati na koju ćete stranu prije. Neke promjene se dešavaju u ustaljenim dogovorima i saradnjama i imate osjećaj da vas partneri pritišću i opterećuju svojim zahtjevima. Slična situacija će biti i u odnosu sa voljenom osobom. Oboma vam je potrebno opuštanje.

Lav

dnevni horoskop za 16.02.2022.
Lavovi su danas veoma vrijedni. Međutim, pitanje je koliko će ta vaša vrednoća uroditi plodom, s obzirom na to da vam neko svojim intervencijama kvari posao. Ovo mogu biti kolege koje su vas “uzele na zub” ili neko ko se postavlja kao konkurent u poslovnom segmentu. U emotivnim odnosima ljubomora.

Djevica

dnevni horoskop za 16.02.2022.
Osjećate veliki pritisak da završite neke poslovne obaveze na vrijeme i baš ćete se polomiti trudeći se da sve bude savršeno i bez ikakve mane. Malo pretjerujete u nekim svojim stavovima protiv kolega, ali vi ste jednostavno takvi. Osjećate intenzivnu strast prema jednoj osobi, ali se ustručavate da inicirate susret.

Vaga

dnevni horoskop za 16.02.2022.
Ispada da su danas svi riješili da vas nerviraju. Dođu tako povremeno dani kada ništa ne ide od ruke i kada se ama baš sve, kao za baksuz, namiješta da vas dodatno uspori i pokida vam živce. Samo polako i strpljivo i ovom danu će doći kraj.

Škorpija

dnevni horoskop za 16.02.2022.
Nervira vas što morate da promijenite svoje planove, jer su se u međuvremenu izdešavale neke stvari koje vas guraju u potpuno drugačijem pravcu. Hajde ne budite na kraj srca i ne pravite od muve slona. Povremeno stvarno bespotrebno dramatizujete i preuveličavate stvari.

Strijelac

dnevni horoskop za 16.02.2022.
Vi ste u velikoj gužvi, jer obavljate posljednje pripreme za jedan poslovni projekat. Taman pomislite da ste završili, a pojavi se nešto novo što morate ispraviti ili doraditi. Ne budite na kraj srca, sve ovo nerviranje ćete zaboraviti u zagrljaju voljene osobe, tamo negdje u kasnim popodnevnim ili večernjim satima.

Jarac

dnevni horoskop za 16.02.2022.
Vi ste napravili odlične planove za danas. Nezgodno je samo što će sve izgleda ostati samo na planovima, a realizacija će biti više nego slaba. Međutim, bar ćete vidjeti koje su osobe na vašoj strani, a koje ne. U odnosu sa emotivnim partnerom ćete zato biti komunikativni i dobro raspoloženi.

Vodolija

dnevni horoskop za 16.02.2022.
Možda danas nećete uspjeti da završite baš sve ono što ste planirali, ali daleko od toga da ćete biti neraspoloženi. Ipak će vas neke situacije “dići” i donijeti vam nadu da ovo možete završiti u narednim danima. Ako izlazite, budite u tip top fazonu – postoji velika mogućnost za novo, divno poznanstvo!

Ribe

dnevni horoskop za 16.02.2022.
Očekuje vas dosta dobro raspoloženje tokom današnjeg dana, iako ćete se polomiti oko nekih poslovnih obaveza i završiti ih u posljednjem trenutku. Osjećate nevjerovatan emotivni impuls i intenzitet i bila bi zaista šteta da svu ovu strast ne podijelite sa voljenom osobom.

Autor: minimagazin.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU