Dnevni horoskop za 18.03.2022.

Ovan


Danas vas je lako iznervirati, danas vam neke situacije koje su vam bitne jednostavno ne idu od ruke. Imate osjećaj da vam se prava rješenja izmiču u posljednjem trenutku. Ni komunikacija sa emotivnim partnerom danas nije sjajna. Razmislite o tome da se malo povučete i posvetite sebi.

Bik

dnevni horoskop za 18.03.2022.
Nešto sporije odvijanje situacija u poslovnom segmentu. Ne preostaje vam ništa drugo nego da budete strpljivi i sačekate na razrješenje. U odnosu sa voljenom osobom se povremeno provlači napetost, ali i intenzitet. Ovo bi najbolje bilo iskoristiti kroz zajednički izlazak ili popodne provedeno u krevetu.

Blizanci

dnevni horoskop za 18.03.2022.
Potrebno je da danas budete ozbiljni i odgovorni i da se posvetite nekim obavezama koje imate. Moguće je da šefovi danas obraćaju posebnu pažnju na vas pa se potrudite da ne “popijete” neku kritiku. Iako postoji velika želja za susretom, moguće je da nećete ostvariti pravi dogovor sa voljenom osobom.

Rak

dnevni horoskop za 18.03.2022.
Zaista se trudite da se uklopite ne samo u poslovne okolnosti već i u komunikaciji sa kolegama, ali primjećujete i sami – to prilično teško ide. Jednostavno, danas nije vaš dan. Preosjetljivi ste, možda malo i umorni i najbolje bi bilo da se tokom popodneva povučete i dobro odmorite.

Lav

dnevni horoskop za 18.03.2022.
Morate da obavite neke poslovne obaveze koje vam baš i nisu mile, ali ste svjesni da ih više ne možete odlagati i gurati pod tepih. Imate više snage nego što mislite i ovo relativno lako možete završiti. Dan je dobar da pokrenete i neka bitna pitanja sa emotivnim partnerom.

Djevica

dnevni horoskop za 18.03.2022.
Danas možda previše očekujete od drugih ljudi. Vi lično ste u odličnoj formi i raspoloženju, ali je teško da će vas kolege ili saradnici pratiti na pravi način. Nemojte ni vi previše žuriti, niste nepogrešivi. Uzvratite partneru pažnju koju vam pokazuje. Dobar i podsticajan dan za ljubav.

Vaga

dnevni horoskop za 18.03.2022.
Sa nestrpljenjem čekate da se neke situacije pokrenu. Svjesni ste da okolnosti idu u vašu korist, ali vas jako nervira što se sve ovo ne odvija brže. Ipak, sigurni ste da je rješenje koje očekujete pitanje dana. Opuštate se sve više u kontaktu sa jednom osobom i vaša je komunikacija sve intenzivnija.

Škorpija

dnevni horoskop za 18.03.2022.
Nemojte tokom dana vjerovati mnogo obećanjima drugih. Više je nego vjerovatno da neće biti ispunjena. Ostaje vam da se oslonite samo na sebe. Dogovor sa voljenom osobom će vjerovatno morati da bude odložen zbog obaveza druge strane. Nije vam milo zbog toga, ali ne želite da podstičete tenziju.

Strijelac

dnevni horoskop za 18.03.2022.
Potrebno je više opreza u svakoj vrsti dogovora tokom današnjeg dana. Preispitajte sve ono što radite, jer je moguće napraviti grešku ili ne obratiti pažnju na neki bitan detalj. U odnosu sa voljenom osobom osjećate neispunjenost i nezadovoljstvo. Partnerova inicijativa izostaje i to vam smeta.

Jarac

dnevni horoskop za 18.03.2022.
Nadate se da su informacije koje ste dobili tačne, ali svjesni ste da još uvijek ne možete da se radujete i opustite. Ipak, spremni ste da budete strpljivi i sačekate razvoj situacije. Iznenadno pokretanje komunikacije sa nekim koga znate odranije i prema kome osjećate zainteresovanost i simpatiju.

Vodolija

dnevni horoskop za 18.03.2022.
Džaba nerviranje, koliko god se vi potresali i bili napeti, neke situacije ne možete u ovom trenutku pomjeriti sa mrtve tačke. Prihvatite da je tempo dešavanja tokom današnjeg dana spor. Potrebno vam je da budete u društvu voljene osobe, ali se nekako danas ne otvaraju pravi uslovi za to.

Ribe

dnevni horoskop za 18.03.2022.
Dosta ste statični, ali i mutno raspoloženi tokom današnjeg dana, iako realno gledano nema pravih razloga za tako nešto. Moguće je da ste premoreni, da su vas neke situacije mentalno iscrpile. Najviše bi vam odgovaralo da se odmorite ili da provedete vrijeme u društvu prijatelja koji vas “podižu”.

Autor: minimagazin.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU