Dnevni horoskop za 18.08.2022.

Ovan


Humorom ćete se izvlačiti iz nesporazuma s partnerom. Međutim i sami znate da takvim ponašanjem iritirate drugu stranu. Osim prema partneru, ponašajte se odgovorno prema ljudima i zadacima, naročito na poslu. Neko od nadređenih tražiće objašnjenje ili vam povjeriti nove, teže zadatke.

Bik

dnevni horoskop za 18.08.2022.
Nije isključeno da budete nepravedno optuženi i kritikovani. Iskoristite iz trenutačnih situacija najviše što možete – ono što je sada loše u budućnosti će se pokazati dobrim. Ne zamjerite se ljudima nego se naoružajte strpljivošću. Večernji sati donose opuštene trenutke, naročito ako ih provedete s nekim ko vam je jako drag.

Blizanci

dnevni horoskop za 18.08.2022.
Polako, ali sigurno, koračate stazama uspjeha. Bićete otvoreni za timski rad, spremni kolege iznenaditi svojom unutrašnjom snagom i osobinama vođe. Oko vas, ali i u vama samima, događaju se velike promjene. Sve vam je jasnije i stavovi su vam mekši, što pozitivno djeluje na međuljudske, ali i ljubavne odnose.

Rak

dnevni horoskop za 18.08.2022.
Sve više se sviđate nekome s kim imate poslovne kontakte. Ni vi nećete ostati nezainteresovani pa je pravo vrijeme da nešto preduzmete i približite se jedno drugom. Vodite računa o zdravlju, jer se prilično iscrpljujete. Imunitet će vam oslabiti pa usporite dnevni i poslovni ritam. Možda se jednolično hranite – jedite više voća!

Lav

dnevni horoskop za 18.08.2022.
Bićete nepopustljivi i smatrati da u svemu imate pravo. Komunikacija s partnerom biće otežana i puna nesporazuma. Nemogućnost dogovora s drugom stranom dodatno će komplikovati situaciju. Međutim, sutra i prekosutra moguće je da na tom planu nešto krene u povoljnijem smjeru.

Djevica

dnevni horoskop za 18.08.2022.
Učvrstićete i ojačati svoja uvjerenja i svjetonazore te postati bogatiji za nova saznanja. Nemojte bez ikakvih pravila usvajati sve što čujete ili doznate. Ljubavni život biće pun preokreta. Nije isključeno da se nalazite između “dvije vatre” odnosno između dva partnera ne znajući naći rješenje za zapetljanu ljubavnu situaciju.

Vaga

dnevni horoskop za 18.08.2022.
Tokom ovog dana više ćete pažnje posvetiti onim poslovima i obavezama koje ste do sada zanemarivali ili gurali u drugi plan. Prvi dio dana je neuporedivo bolji, jer vam od popodneva slijedi pad energije. Emotivno – vrlo promjenjivo raspoloženje prema partneru.

Škorpija

dnevni horoskop za 18.08.2022.
Na ljubavnom planu dogodiće se promjene koje će vas osloboditi brige i razveseliti vas. Vodićete otvoren razgovor s partnerom i osjetiti da nailazite na njegovu ljubav i razumijevanje. Planovi o poslovnom partnerstvu s prijateljem doživljavaju uzlet. Iskoristite povoljno razdoblje, u kojem ste sada, za sve bitnije stvari i odluke.

Strijelac

dnevni horoskop za 18.08.2022.
Partner će biti nemiran, čak i otresit. Radije ga ostavite na miru nego da započinjete razgovor. Primijeti li vašu uviđajnost, nagradiće vaše razumijevanje pogledom punim ljubavi. Nečije izjave ili kritike nepotrebno će vas nervirati. Međutim, i sami ćete tome pridonijeti svojom potrebom da se nadmećete i uvijek budete u pravu.

Jarac

dnevni horoskop za 18.08.2022.
Odlična koncentracija biće zaslužna za vaš uspjeh u poslovima koji podrazumijevaju komunikacijske sposobnosti i spretnost u nalaženju informacija. U ljubavi nećete priznavati prepreke, ali ni mariti za pravila i norme. Ne oklijevajte simpatiji ili voljenoj osobi poslati poruku ljubavnog sadržaja.

Vodolija

dnevni horoskop za 18.08.2022.
Povlačeći se u sebe i baveći se pretjeranim analiziranjem, mogli biste dublje zaroniti u neraspoloženje. Takvi ćete biti u prijepodnevnim satima, ali kako Mjesečev uticaj bude slabio prema večernjima satima, tako će vaše raspoloženje početi rasti. Zato ne čudi što ćete se rado odazvati pozivu prijatelja na izlazak.

Ribe

dnevni horoskop za 18.08.2022.
Narasla kreativna energija biće “krivac” za vašu veću posjećenost kreativnim radionicama i kursevima. Na takvim okupljanjima mogli biste upoznati zanimljive ljude pa i potencijalnu simpatiju. Na radnom mjestu nametnućete se verbalnim sposobnostima i promišljenim izjavama. Poremećeni odnosi s kolegama vraćaju se u normalu.

Autor: minimagazin.infowww.minimagazin.info

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU