Dnevni horoskop za 18.12.2023.

Ovan


Nemojte odgađati poslove. Reagujte odmah i riješite ih što prije, da se ne gomilaju. Imaćete dovoljno energije da uradite ono za šta bi vam inače trebalo više vremena. Ukoliko tražite novi posao, ponudiće vam se nešto što nije u vašoj struci pa ćete razmišljati o prekvalifikaciji. Ako ste u vezi, razgovaraćete o zajedničkoj budućnosti, preseljenju ili roditeljstvu.

Bik

dnevni horoskop za 18.12.2023.
Zahvaljujući Mjesečevom uticaju, osjetićete sreću i stabilnost u odnosima u koje ste dugo ulagali. Slobodnima bi se mogao svidjeti neko ko obećava ozbiljnu vezu, a u bračnim odnosima donedavne svađe sve više zamjenjuju bliskost i razumijevanje. Pitanje koje već neko vrijeme narušava važan odnos počinje se rješavati.

Blizanci

dnevni horoskop za 18.12.2023.
Neće vam polaziti za rukom da usaglasite stavove s ukućanima. Prema partneru ste netolerantni, a ako nešto krene loše, krivicu ćete svaliti na njega. Nemojte svojim ponašanjem biti uzrok svađa. Razmišljaćete o podizanju kredita da biste uredili enterijer ili platili dugovanja. Dobro razmislite da li je to ispravna odluka.

Rak

dnevni horoskop za 18.12.2023.
Nećete pasivno posmatrati zbivanja u okolini već ćete se u sve aktivno uključivati. Živjećete raznovrsnije, nećete imati strpljenja za čekanje. Ono što ćete naumiti, moraćete i ostvariti. U ljubavi su vam veći izgledi ako budete iskreni. Druga strana će položiti karte na sto i isto će očekivati od vas.

Lav

dnevni horoskop za 18.12.2023.
Odlučićete se na posuđivanje novca ili razmišljati kako da podmirite stari dug. Suzdržite se od novih troškova dok ne podmirite one stare. Postoji mnogo sitnica kojima ćete se morati pozabaviti, od popravke aparata i računara do raspoloženja vaših ukućana. Mogli biste imati neočekivane goste koji će vam poremetiti neke planove.

Djevica

dnevni horoskop za 18.12.2023.
Koliko god problemi bili stresni, pomoći će vam da shvatite na koji ih način trebate riješiti. U ljubavi ćete dobiti mnogo partnerove podrške. Ipak, previše ste usmjereni na sebe i ne primjećujete koliko se druga strana trudi oko vas. Tek kada u nekim stvarima izostane njegova podrška, shvatićete koliko je dragocjen.

Vaga

dnevni horoskop za 18.12.2023.
Mogla bi vas zainteresovati zauzeta ili razvedena osoba s kojom ćete imati samo probleme. U sebi ćete proživljavati buru emocija, ali dobro ćete skrivati svoje unutrašnje stanje pred drugima. Ispunjavajte svoja obećanja ukoliko ne želite da vama važne osobe steknu pogrešnu sliku o vama.

Škorpija

dnevni horoskop za 18.12.2023.
Dan bi mogao označiti početak ljubavne veze pa nekima slijedi željeni poziv od simpatije. Prepustićete se osjećanjima, znajući da su vam uzvraćena. Iskoristite dobre planetarne uticaje kako biste poboljšali svoje finansijsko stanje. Ako tražite posao, budite od ranog jutra aktivni i ne gubite entuzijazam.

Strijelac

dnevni horoskop za 18.12.2023.
Poslovi će napredovati, ali ne bez teškoća. Burno ćete reagovati na kolegine izjave i postupke. Previše pažnje ćete pridavati tome šta drugi misle o vama, što će vas nepotrebno iscrpljivati. Izbjegavajte rizike i previše smjele poduhvate, samo zato da biste dokazali izdržljivost i odlučnost. Dovoljno ste se dosad dokazivali.

Jarac

dnevni horoskop za 18.12.2023.
Izgledan vam je uspjeh u svim odnosima, kako poslovnim tako i prijateljskim, odnosno ljubavnim. Bićete vrlo bliski s partnerom. Povezaće vas planovi vezani za zajedničko ulaganje ili neki drugi slični interesi. Više ćete razgovarati o svakodnevnim situacijama i tražiti način kako da ugodite jedno drugom.

Vodolija

dnevni horoskop za 18.12.2023.
Moraćete promišljenije uskladiti obaveze i obećanja koja ste dali drugima. Možete se naći u škripcu s vremenom i novcem te potražiti nečiju pomoć. Ipak, nećete moći uticati na splet okolnosti pa će novac dolaziti i odlaziti sam po sebi. Promjene raspoloženja biće česte, a mučiće vas i manje zdravstvene tegobe.

Ribe

dnevni horoskop za 18.12.2023.
U kontaktima sa šefovima izbjegnite rasprave. Ne donosite bitne odluke, jer nemate pravi uvid u situaciju. Partnerovo uplitanje u sve što radite odraz su njegovog nezadovoljstva vašim ponašanjem. Nemojte se oglušiti na njegov pokušaj da otvoreno razgovarate. Vrijeme je da raspravite o problemu koji vas muči i potkopava odnos.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU