Dnevni horoskop za 20.04.2022.

Ovan


Problemi u odnosima sa kolegama, ali i sa nadređenima. Ukoliko vas šefovi pritišću po nekim pitanjima, potrudite se da nađete kompromisno rješenje. Iako vam emotivni partner ne daje nikakve konkretne razloge za ljubomoru, trenutno ne možete da zauzdate svoju posesivnost.

Bik

dnevni horoskop za 20.04.2022.
U kolegijalnim odnosima može biti trzavica. Da se ne lažemo – vi ćete jednim dijelom biti krivi za trenutnu situaciju i to najviše zbog svoje tvrdoglavosti i ubijeđenosti da ste potpuno u pravu. Preispitajte neke svoje stavove. U odnos sa voljenom osobom nemojte prenositi nervozu koju osjećate.

Blizanci

dnevni horoskop za 20.04.2022.
Danas zaista imate posla preko glave, a situacije koje non stop “iskaču” su prilično komplikovane i zahtjevne. Trudite se da strpljivo dođete do pravih rješenja. Spremni ste da se po nekim pitanjima više otvorite emotivnom partneru. Trenutno vas najviše interesuje kompromis i stabilnost.

Rak

dnevni horoskop za 20.04.2022.
Iako će vam biti teško da prevaziđete neke situacije danas, potrudite se. Kroz dobru komunikaciju i razumijevanje sve se može završiti. Ionako su to samo sitnice. Dan je odličan za kontakt sa voljenom osobom, ali i za nova poznanstva. Ako ste slobodni, obavezno izađite sa prijateljima.

Lav

dnevni horoskop za 20.04.2022.
Prihvatite danas princip harmonije, dogovora, balansa. Samo na taj način ćete uspjeti da razriješite odnose sa nekim kolegama i saradnicima. Voljena osoba vas pritišće svojim zahtjevima. Trudite se da “iskulirate”, ali to će biti lakše reći nego učiniti.

Djevica

dnevni horoskop za 20.04.2022.
Danas ćete pokušavati da budete na deset strana odjednom. Kako će to na kraju ispasti, to je već veliko pitanje, mada izgleda da ćete malo toga uspjeti da završite. Pokušajte da se malo bolje organizujete. Osjećate da ste bliskiji voljenoj osobi. Neke barijere između vas dvoje su nestale.

Vaga

dnevni horoskop za 20.04.2022.
Moraćete danas da promijenite svoj pristup nekim osobama, jer je teško da ćete uspjeti da napravite dogovor. Neko vam postavlja suviše velike zahtjeve, vi pokušavate da ostvarite kompromis, ali to ne funkcioniše. Možda je bolje da ostavite ovo za neki drugi dan. Emotivno – jaka ljubomora.

Škorpija

dnevni horoskop za 20.04.2022.
Povlačite neke rizične poteze. Nekima od vas se oni mogu isplatiti, ali generalno, bilo bi dobro da razmislite prije nego što odlučite da krenete u akciju. Osjećate strasti koje ne možete da kontrolišete. Mogu se javiti jaka ljubomora, posesivnost, čak pokušaji da voljenu osobu držite pod kontrolom.

Strijelac

dnevni horoskop za 20.04.2022.
Neke osobe, na koje ste računali, danas vas mogu ostaviti na cjedilu. Vodite računa kome dajete svoje povjerenje. Ograničenost kratkim rokovima vas tjera na veliku žurbu. Okupiranost poslovnom tematikom vas sprečava da se više posvetite osobi do koje vam je stalo.

Jarac

dnevni horoskop za 20.04.2022.
Dosta toga možda danas i nije na vašoj strani, ali vi nemate namjeru da od svojih planova ni za dlaku odstupite. Trudićete se da održavate korektan kontakt sa saradnicima i kolegama, mada će to danas biti prilično teško. Ne dozvoljavate nekim osobama da vam “sole pamet”, kada je vaš partner u pitanju.

Vodolija

dnevni horoskop za 20.04.2022.
Planovi od kojih ste mnogo očekivali danas mogu pasti u vodu i biti odloženi na neodređeno vrijeme, zbog okolnosti koje niste očekivali, a koje ne možete da kontrolišete. Strpljenje. Želite da provedete što više vremena sa osobom koja vam je važna pa odlažete obaveze zbog susreta.

Ribe

dnevni horoskop za 20.04.2022.
Nešto lošiji odnosi sa kolegama, sa kojima inače uvijek imate dobru komunikaciju. Neka nervoza se uvukla i u vas i u njih i potrebno je da budete malo strpljiviji u kontaktima. Danas možete biti prilično razočarani ako se dogovor sa prijateljima oko izlaska izjalovi. Emotivno – statičnost i nezadovoljstvo.

Autor: minimagazin.info

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU