Dnevni horoskop za 20.06.2022.

Ovan


U novu radnu sedmicu ulazite u prilično smorenom raspoloženju i jedva ćete sebe, makar u prijepodnevnim satima, natjerati da se pomjerite sa mjesta. Ostatak dana donosi vam povećanu emotivnost i želju da se više približite osobi koju volite.

Bik

dnevni horoskop za 20.06.2022.
Možda previše očekujete od jednog kontakta ili ćete dati svoje povjerenje nekom ko će vas ostaviti da se snalazite sami kako znate i umijete. Ako sjednete i dobro razmislite, naći ćete rješenje iz situacija koje vas opterećuju. Znate kako da iz voljene osobe “izvučete” ono što želite.

Blizanci

dnevni horoskop za 20.06.2022.
Rasterećenje će vam stići u drugom dijelu dana, ali zato je tokom prijepodneva zaista potrebno obratiti dosta pažnje na sve ono što je vezano za saradničke odnose i komunikaciju sa kolegama. Emotivno – mogućnost jače komunikacije sa osobom preko poslovnog segmenta.

Rak

dnevni horoskop za 20.06.2022.
Neophodno je da u toku prijepodneva pronađete rješenje za problem koji vas dosta opterećuje. Iako uz teškoće, ovo je rješivo, a pomoć možete dobiti i od nekog od kolega. Danas ste posebno emotivni pa ćete u kontaktu sa voljenom osobom biti “mekši” nego inače.

Lav

dnevni horoskop za 20.06.2022.
Izuzetno ćete biti zadovoljni krajnjim rezultatima jednog razgovora ili sastanka, ali budite sigurni da će početni momenti biti napeti i neizvjesni. Svakako ćete ostaviti vrlo pozitivan utisak. Mogućnost seksualnog kontakta ili jačeg flerta sa osobom koju poznajete preko poslovnog segmenta.

Djevica

dnevni horoskop za 20.06.2022.
Iako vam je dosta toga nejasno po pitanju nekih poslovnih situacija, do kraja dana ćete uspjeti ovo da riješite i, generalno gledano, budete zadovoljni postignutim. Razmišljanje o jednoj osobi vas je u potpunosti okupiralo i jedva čekate da dođe do susreta.

Vaga

dnevni horoskop za 20.06.2022.
Nadate se da su informacije koje su danas stigle do vas tačne, mada ćete u početku biti sumnjičavi i nesigurni. Odličan momenat da pokrenete priču sa šefovima oko usluge koja vam je potrebna. Neko se raspituje za vas kod vaših prijatelja. Zaintrigirani ste cijelom situacijom.

Škorpija

dnevni horoskop za 20.06.2022.
Tokom prijepodneva će vam biti dosta teško da izađete nakraj sa nekim obavezama, jer jednostavno niste orni za rad. Ako je to moguće, odložite za popodnevne sate, kada ćete biti mnogo aktivniji. Trudite se da sa voljenom osobom imate korektnu komunikaciju, ali druga strana to otežava.

Strijelac

dnevni horoskop za 20.06.2022.
Trudite se da ne razmišljate o nebitnim stvarima i da se samo fokusirate na one obaveze koje su vam važne. Vaš nastup prema kolegama može biti nešto zahtjevniji i autoritativniji. Voljena osoba trenutno povlači neke poteze na koje vi nemate uticaja, sviđali vam se ili ne.

Jarac

dnevni horoskop za 20.06.2022.
Niste zadovoljni što se neki planirani dogovori ili saradnje odlažu, ali nemojte odmah padati u očajanje. Moguće je da će se ovo pokrenuti ulaskom u drugi dio dana. Vrlo interesantan dan što se novih poznanstava tiče – neko vas može na prvu loptu zainteresovati i zaintrigirati.

Vodolija

dnevni horoskop za 20.06.2022.
Ako danas očekujete pomoć od kolega – ili ćete je dobiti polovično ili od toga neće biti ništa. Ipak, vi se potrudite da i dalje imate korektan odnos sa njima, zatrebaće vam još koji put. Pravo je vrijeme da pokrenete neka pitanja, koja vam izazivaju nervozu i stres, u odnosu sa voljenom osobom.

Ribe

dnevni horoskop za 20.06.2022.
Čini vam se da danas sve radite u apsolutno posljednjem mogućem trenutku. Prilično vi dobro “gurate” svoje poslovne obaveze, s obzirom na to da vam je raspoloženje na nuli, bar tokom prijepodnevnih sati. Već drugi dio dana donosi vam da se osjećate mnogo bolje, a tada možete i voljenom biću posvetiti svu svoju pažnju. Nježni momenti sa partnerom.

Autor: minimagazin.info

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU