Dnevni horoskop za 22.02.2024.

Ovan

dnevni horoskop za 22.02.2024.
Bićete vrijedni i radišni već od samoga jutra. Neki pripadnici znaka će se prihvatiti generalnog spremanja i kreativno urediti svoj dom. Ako ste u vezi, bićete na velikom iskušenju od nevjerstva – pazite na svoje postupke i odluke! Na zdravlje pripazite, mogla bi vas mučiti bolna kičma. Razmislite o joga vježbama koje bi vam višestruko koristile.

Bik

dnevni horoskop za 22.02.2024.
Krasiće vas preduzetnost pa ćete obaveze obavljati brzo i spretno. Neki saradnici pokušaće vam narušiti ugled i uvući vas u intrige, ali ćete im se uspješno oduprijeti. Mala doza agresivnosti, koju pokreće Mars, učiniće vas zanimljivima suprotnom polu pa će vas neko osvajati komplimentima.

Blizanci

dnevni horoskop za 22.02.2024.
Omiljenost među prijateljima i kolegama pridonijeće vašem dobrom raspoloženju. Intuicija će vas odlično služiti pa ćete znati kada i kako krenuti u akciju. Ako ste imali nesporazum s partnerom, znaćete šta trebate reći ili uraditi da situaciju razjasnite, a da se partner ne nađe uvrijeđen ili ljut.

Rak

dnevni horoskop za 22.02.2024.
Bićete razdražljivi i nestrpljivi. Izbjegavajte rasprave, čak iako se budete osjećali izazvani da na njih odgovorite. Mogla bi se pojačati napetost s partnerom, a uzrok će biti vaša šutljivost i nespremnost za razgovor. Ako čujete trač o nekome ko vam je drag i blizak, možda je najbolje da sve zadržite za sebe.

Lav

dnevni horoskop za 22.02.2024.
Ako budete spremni na saradnju, otvoriće vam se niz novih mogućnosti. Ukoliko očekujete poziv iz inostranstva, a koji se tiče posla ili obrazovanja, dočekaćete ga spremni. Bićete privlačni suprotnom polu, a to će vas odvesti u uzbudljivu ljubavnu avanturu. Međutim, nećete biti u potpunosti zadovoljni. Nedostajaće vam osjećaj sigurnosti.

Djevica

dnevni horoskop za 22.02.2024.
Stres će vas “čekati” na svakom koraku. Neće vam poći za rukom da pronađete zajednički jezik s partnerom. Oboje ćete burno reagovati na izgovorene riječi i smatrati da ono drugo nije u pravu. Ne budite neprijateljski raspoloženi prema nekome ko vam je nesimpatičan, a nikad vam nije ništa loše uradio.

Vaga

dnevni horoskop za 22.02.2024.
Ni u najvećoj gužvi ili strci nećete gubiti prisebnost pa stres na vama neće ostavljati traga. Svi oni čija zanimanja zahtijevaju uvjerljivost i rječitost danas će biti naročito uspješni. Slobodni bi mogli primiti poruku od simpatije iz drugog grada ili će poznanstvo na facebook-u iz dobrog prijateljstva prerasti u ljubavno.

Škorpija

dnevni horoskop za 22.02.2024.
Riješićete problem vezan za porez, račune ili dugovanja. Mogli biste dobiti isplatu odštete ili brakorazvodnu parnicu privesti kraju. Prihvatite poziv na izlazak i kafu s prijateljima, čak iako vam se nikud ne ide. Potrebno vam je da se malo udaljite od uobičajenih, rutinskih situacija koje vas čine nervoznima i bezvoljnima.

Strijelac

dnevni horoskop za 22.02.2024.
Hrabro i direktno ćete iznositi svoje stavove ne strahujući od posljedica ili nečije ljutnje. Nećete ništa prećutati pa će se mnogi koji su vam se zamjerili naći na udaru vaših kritika. Odnos s partnerom pogoršava se zbog uplitanja drugih u vaš brak ili vezu, ali takvima ćete znati pokazati gdje im je pravo mjesto.

Jarac

dnevni horoskop za 22.02.2024.
Upotrijebite maštu kako biste trenutke provedene s partnerom ispunili zabavom i akcijom. Imate preduslove za ljubavnu sreću, ali u ključnim stvarima ste previše neodlučni. Zaželjećete se odmora i mirnog života, ali nećete imati vremena za predah. Vodite računa o ishrani i nemojte piti previše kafe.

Vodolija

dnevni horoskop za 22.02.2024.
Ne nasjedajte na priče o uspjehu preko noći, a pogotovo ako se od vas danas traži da uložite teško stečeni novac u neke sumnjive projekte. Nesporazumi u komunikaciji, potreba da se laži iznesu na vidjelo, samo su mali dio onoga s čim se danas susrećete. Okrenite se dragim ljudima koji od vas ne očekuju materijalnu korist. Obavezno se konsultujte i pitajte za tuđe mišljenje.

Ribe

dnevni horoskop za 22.02.2024.
Obaveze i potrebe bližnjih postaće vam teret. Potrebno vam je više samoće i da se pomjerite od burne svakodnevnice. Pronađite nešto što vas veseli. Mislite i na svoje potrebe, a ne samo na tuđe. Ljubavne spone biće čvrste i snažne, ali će biti i napetosti na koju ćete previše burno reagovati. Opustite se i ne tražite savršenstvo.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU