Dnevni horoskop za 22.10.2023.

Ovan


Ljubavni život naći će se u fokusu porodične rasprave. Ne dopustite ukućanima da utiču na vaš izbor. Postavite se odlučno, ali bez svađe. Vodite više računa o sebi i pružite svom organizmu dovoljno sna i odmora. Aktivan društveni život i izlasci s prijateljima odagnaće dosadu i unijeti dobrodošle promjene u vaš život.

Bik

dnevni horoskop za 22.10.2023.
Držaćete situaciju pod kontrolom, bilo da je u pitanju ljubav ili međuljudski odnosi. Moguća je proslava nečijeg rođendana, a svojim zabavnim šalama uveseljavaćete cijelo društvo. Ako već neko vrijeme niste zadovoljni svojom vezom, podijelite sumnje s partnerom. Razgovor će pomoći da shvatite kojim putem dalje trebate ići.

Blizanci

dnevni horoskop za 22.10.2023.
Jačaće potreba za akcijom pa ćete rado učestvovati na zabavi ili doživjeti neobičan susret. Mnogo pažnje posvetićete izgledu pa ćete dobiti komplimente. Energija i izdržljivost odlično će vas služiti, ali s emocijama se nećete moći sastaviti. Mijenjaćete raspoloženje pa će vas partner zbog toga zadirkivati.

Rak

dnevni horoskop za 22.10.2023.
Raspolagaćete s mnogo entuzijazma i samopouzdanja. Znaćete se postaviti u svakoj situaciji i izvući ono najbolje. Mogli biste prihvatiti poziv za izlazak ili kraće putovanje. Odgovaraće vam bijeg od svakodnevnice, a najviše će vam goditi promjena sredine. Ljubavni odnos je složen, ali su rješenja na vidiku.

Lav

dnevni horoskop za 22.10.2023.
Osjećaćete nemir i nigdje se nećete moći skrasiti. Uznemiravaće vas poslovni ili ljubavni događaj koji se desio prošlih dana i koji je za vas bio neugodan. Nemojte se baviti time, nego gledajte kako popraviti ono što se popraviti može. Na emotivnom planu izvjesno je pomanjkanje povjerenja, a i ljubomora bi vas mogla nagrizati.

Djevica

dnevni horoskop za 22.10.2023.
Obnovićete društveni život ili s prijateljima otići na pozorišnu ili kino predstavu. Istaknuta je mogućnost slučajnih susreta sa starim poznanicima pa će pljuštati pozivi za viđanja. Oni koji su u braku postaju sve nemirniji, a slobodnjacima se pruža prilika za ljubavno vezivanje s nekim koga već znaju.

Vaga

dnevni horoskop za 22.10.2023.
Mogli biste se s nekim upustiti u raspravu samo kako biste dokazali da ste u pravu. Rasipaćete energiju i podlijegati razdražljivom raspoloženju. Moguće su konfliktne situacije s djecom, naročito ako je riječ o tinejdžerima. Probleme rješavajte mirno i staloženo, uzimajući u obzir realne potrebe mladih.

Škorpija

dnevni horoskop za 22.10.2023.
Bilo da dan provodite u kući ili na otvorenom, odlično ćete se osjećati. Godiće vam kretanje, kao i razgovori sa zabavnim i zanimljivim ljudima. Moguć je telefonski poziv bliske osobe iz inostranstva koja će najaviti svoj skori dolazak u vaš dom. Pretražujući internet doći ćete do informacija koje su vam potrebne u poslu.

Strijelac

dnevni horoskop za 22.10.2023.
Nećete biti društveni pa ćete veća druženja izbjegavati. Najugodnije ćete se osjećati u društvu bliskih i dragih ljudi, ali trenuci samoće biće vam potrebni kako biste u miru razmislili o prošlim događajima. Ljubavni život biće u znaku promjena. Možda vas oduševi osoba čije kvalitete dosad niste prepoznavali.

Jarac

dnevni horoskop za 22.10.2023.
Niste načisto sa svojim osjećanjima prema osobi koja vam se sviđa. Na trenutke vas privlači, a zatim smatrate da nije za vas. Nemojte od svega odustati, potrebno je vrijeme da se bolje upoznate. Vaša potreba da sve bude savršeno i pod kontrolom neće se svidjeti bračnom partneru. Previše ga kritikujete – popustite malo.

Vodolija

dnevni horoskop za 22.10.2023.
Novi ljudi ući će u vaš život posredstvom druženja ili zahvaljujući prijateljima koji će vas s nekim upoznati. Ako imate rodbine u inostranstvu, neko će vam najaviti svoju posjetu kojoj ćete se veoma veseliti. Isprobaćete se u jednoj novoj situaciji, koja će vas uvjeriti da ste vješti u zavođenju i davanju komplimenata.

Ribe

dnevni horoskop za 22.10.2023.
Bićete svjesniji odnosa s drugima, kako privatnih tako i društvenih veza pa će u centar pažnje doći ugodni društveni kontakti i vaš ljubavni život. Između vas i osobe, koja vas je u početku samo fizički privlačila, razviće se i emocionalni sklad. Otkrićete mnogo toga zajedničkog pa će vaše oduševljenje rasti.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU