Dnevni horoskop za 23.07.2022.

Ovan


Imaćete sreće u kupovini. Bilo da je u pitanju odjeća, knjige ili tehničke stvari, kupićete kvalitetnu robu vrlo povoljno. Mnogima će dan proteći u užurbanom ritmu. Ako imate mnogo rodbine, nastojaćete većinu njih posjetiti, obići ili barem čuti telefonom. Ako se nađete u društvu, neko će vam diskretno naslutiti da mu se sviđate.

Bik

dnevni horoskop za 23.07.2022.
Dan vam donosi mnogo lijepih trenutaka pa ga nemojte provesti u kući. Krenite u šetnju, bioskop ili na kafu s prijateljima. Godiće vam bilo kakva promjena ili društvena akcija. Slobodne će privući osoba o kojoj drugi imaju loše mišljenje. Ali, to vas neće od nje odvratiti. Štaviše, još više ćete se zainteresovati.

Blizanci

dnevni horoskop za 23.07.2022.
Nemojte se baviti zamornim temama, jer će vas iscrpiti i psihički oslabiti. Ako osjetite nervozu odmah nakon buđenja, učinite sve da vas niko ne ometa pri jutarnjem ispijanju kafe. Za promjenu, budite malo sebični i mislite na sebe. Ako vam se danas ništa ne radi, neka na tome i ostane, makar vam bližnji na tome zamjerili.

Rak

dnevni horoskop za 23.07.2022.
Duh ravnopravnosti i partnerstva oživjeće vaš bračni odnos. Zajedničkim snagama obavljaćete kućanske poslove, a mnogi će se baviti i istim hobijima i slobodnim aktivnostima. Slobodni će pažnju usmjeriti na društveni život. Vrijeme provedeno s prijateljima ili ulazak u novo društvo omogućiće da se dobro zabavite.

Lav

dnevni horoskop za 23.07.2022.
Izbjegavajte tešku hranu, više spavajte i više se krećite. Iako ste u dobroj formi, živci su vam prilično tanki. Ljubavne veze nagrizaće nepovjerenje, dijelom i zbog nekih neriješenih situacija iz vaše ili partnerove prošlosti. Predugo prešućujete ono što vam smeta i izbjegavate razgovor u četiri oka u strahu pred istinom.

Djevica

dnevni horoskop za 23.07.2022.
Vicevima i šalama uveseljavaćete druge i činiti sve kako biste im uljepšali dan. Zahvaljujući intuiciji, dolazićete do zanimljivih saznanja i uvida u situacije i odnose. Privlačiće vas sve što je neobično i što iziskuje istraživanje i otkrivanje. Mnogo vremena ćete provoditi na internetu u potrazi za željenim informacijama.

Vaga

dnevni horoskop za 23.07.2022.
Mučiće vas slaba koncentracija i pospanost. Zaboravljaćete dogovore, a mogli biste zametnuti ili izgubiti vrijedan predmet ili dragu uspomenu. Krivićete druge za svoje propuste. Razgovor s roditeljima okončaćete svađom ako ne uvažite njihova mišljenja. Tjeraćete inat i ponašati se prevrtljivo.

Škorpija

dnevni horoskop za 23.07.2022.
Željni ste uzbuđenja i zabave pa ćete biti organizator izlazaka te omiljeni u krugu prijatelja. Kućna atmosfera će vas stiskati u uske okvire pa ćete jedva čekati da ispratite goste ili završite s kućanskim obavezama. Različit pristup odgoju djece mogao bi biti povod svađe s partnerom, ali u pozadini se kriju dublji razlozi vašeg neslaganja.

Strijelac

dnevni horoskop za 23.07.2022.
Vaša snažna osjećanja iziskivaće pravilnu kontrolu i usmjeravanje. Bićete skloni trošenju vremena i energije na brojne, različite aktivnosti. Slobodni se mogu naći u centru ljubavne avanture koja bi mogla ostaviti značajnijeg traga. Bićete skloni pretjerivanju, bilo da je riječ o zabavama, hrani, piću ili flertu.

Jarac

dnevni horoskop za 23.07.2022.
Pronaći ćete način da se kreativno izrazite. Maštovitim prepravkama i vještim improvizacijama svom domu ćete udahnuti originalnost, ali i svoju ličnost. Više vremena i energije uložićete u odnos s partnerom, povesti otvorene razgovore ili se naći na pragu novih odluka. Pokušaj zbližavanja s osobom koja vam se sviđa biće uspješan.

Vodolija

dnevni horoskop za 23.07.2022.
Komunikacija s ukućanima biće otežana pa ćete se najugodnije osjećati u samoći. Nerviraće vas njihovi zahtjevi, a i kućne obaveze biće vam mrske. Nerazumijevanje i drugačiji pogledi na život pridonijeće zahlađenju odnosa s partnerom. Moraćete se prilagoditi, više popuštati i prihvatiti partnera s njegovim nesavršenostima.

Ribe

dnevni horoskop za 23.07.2022.
U jutarnjim satima mogli biste biti mrzovoljni, ali prema kraju dana vaše uskovitlane emocije će se stabilizovati. Nećete imati ni trenutka odmora, a odmor vam neće ni trebati. Prionućete na dovršavanje obaveza i pokretanje novih aktivnosti. Mnoge razmirice i nesporazumi s partnerom počeće popuštati. Okolina će osjećati vaš optimizam pa će se rado zadržavati u vašem društvu.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU