20 C
Sarajevo
Utorak, 5 srpnja, 2022

  Dnevni horoskop za 25.05.2022.

  Ovan


  Sve ono što vas je u proteklim danima nerviralo i oko čega ste se brinuli, danas će krenuti ka svom razrješavanju. Polako, ali sigurno. Bićete zadovoljni odvijanjem situacija. Razmišljate na koji način biste se mogli više približiti jednoj osobi koja vas neodoljivo privlači.

  Bik

  dnevni horoskop za 25.05.2022.
  Danas vam stoje mogućnosti vrlo konkretnih i produktivnih dogovora. Uspijevaćete da pronađete korektan, zajednički jezik sa onima preko puta vas. Ako očekujete neki novac, evidentno je da će doći do kašnjenja. Posvetite se više osobama koje su vam bliske i koje volite.

  Blizanci

  dnevni horoskop za 25.05.2022.
  Sve će danas funkcionisati baš kako treba, dok god ne djelujete impulsivno i ishitreno. Budite malo proračunati u dogovorima i komunikaciji sa kolegama. Emotivni partner vas opterećuje svojim konstantnim primjedbama i potrebom da mu ukazujete više pažnje.

  Rak

  dnevni horoskop za 25.05.2022.
  Dobar dan je pred vama, ukoliko izbjegnete preveliko detaljisanje i opterećivanje sitnicama. Fokusirajte se na one bitne stvari. Emotivni segment danas može biti dosta dobar. Potrudite se da sa voljenom osobom funkcionišete u maniru ljubavi, prisnosti, nježnosti. Danas to možete.

  Lav

  dnevni horoskop za 25.05.2022.
  Možda niste najzadovoljniji u kojem se pravcu odvija jedan poslovni dogovor ili saradnja, ali ono što ste učinili – učinili ste i sada samo možete pratiti razvoj situacije. Ne potencirajte na promjenama, jer je pitanje da li su one sada uopšte moguće. Napetost i dalje stoji u emotivnim relacijama.

  Djevica

  dnevni horoskop za 25.05.2022.
  Previše se brinete i razmišljate o jednom dogovoru. Sada je vaš uticaj zanemarljiv i jedino možete pustiti da vidite šta će razvoj situacije donijeti. Preumorni ste i bez energije pa je pitanje koliko ćete moći da pružite u odnosu sa voljenom osobom.

  Vaga

  dnevni horoskop za 25.05.2022.
  Pred vama je dosta veliki broj poslovnih obaveza, ali uz korektan dogovor sa kolegama i šefom, sve se može završiti dosta brzo. Neke prepreke izgledaju kao nerješive, ali to je samo na prvi pogled. Emotivno stoji velika stabilnost, mada vi iz nekog razloga niste u potpunosti zadovoljni.

  Škorpija

  dnevni horoskop za 25.05.2022.
  Dobar je momenat da se neki poslovni planovi pokrenu. U pravom momentu, jer vam izgleda da ste stigli do nekih svojih krajnjih granica i da više ne možete da funkcionišete na ovaj način. Dan je dobar za sve vrste emotivnih kontakata i susreta. Možete se više približiti osobi koja vam je privlačna.

  Strijelac

  dnevni horoskop za 25.05.2022.
  Morate da posvećujete dosta vremena nekim poslovnim situacijama za koje vi lično smatrate da su nebitne ili neisplative. Ipak, to se od vas zahtijeva pa, izvolite, prilagodite se. Mogućnost za kontakt seksualnog tipa sa osobom koja je ili zauzeta ili to morate iz nekog razloga tajiti.

  Jarac

  dnevni horoskop za 25.05.2022.
  Istina je da se situacije u poslovnom segmentu ne odvijaju onako kako ste vi to zamislili, ali za divno čudo vi ste i pored ovoga prilično dobro raspoloženi. Samo da ne bude ovo zatišje pred buru… Emotivno, iskoristite ovaj dan da se više približite voljenoj osobi.

  Vodolija

  dnevni horoskop za 25.05.2022.
  Danas će se u poslovnom segmentu vjerovatno sve odvijati dosta lako i bez ikakvih opterećenja. Baš vam je potreban jedan ovakav dan – da se, za promjenu, ni oko čega ne nervirate. Situacija sa voljenom osobom se smirila – sada već funkcionišete mnogo normalnije.

  Ribe

  dnevni horoskop za 25.05.2022.
  Dosta dobra energija ovog dana uticaće pozitivno na vas. I sami znate da dosta toga nije riješeno, ali vam je lakše da funkcionišete i bolje se osjećate. Nekih lijepih vijesti može biti i u emotivnom segmentu – jedna osoba će jako uticati na vaše raspoloženje. Osjećate se dobro.

  Autor: minimagazin.info

  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Kako ovaj članak smatrate korisnim...

  Pratite nas na društvenim mrežama

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  TNT Portal
  TNT Portalhttp://tntportal.ba
  TNT Portal donosi najnovije vijesti uz oglase za posao i zanimljive sadržaje kao što su recepti, horoskop, sanjalica, kvizovi i radio stanice.
  MOŽDA VAS ZANIMA
  DRUGI UPRAVO ČITAJU