Dnevni horoskop za 25.07.2022.

Ovan


Jaka energija i volja danas vam daju odlične mogućnosti da svoje ideje i prijedloge prezentujete nadređenima. Hedonizam naglašen u emotivnim odnosima – dan je kao stvoren za uživanje i zadovoljstvo sa emotivnim partnerom.

Bik

dnevni horoskop za 25.07.2022.
Jaka potreba za isticanjem, naglašena ambicioznost, ali i solidna podrška za vaše planove stoji tokom ovog dana. Imate dovoljno snage i energije da postignete ono što želite. Potrebno vam je više ljubavi nego inače. Posesivnost prema voljenoj osobi.

Blizanci

dnevni horoskop za 25.07.2022.
Imate osjećaj da vam vrijeme izmiče i da trošite dragocjene trenutke na nepotrebne sitnice koje radno okruženje zahtijeva od vas. Nadate se pozitivnom odgovoru po nekom pitanju koje vam je bitno. Ustručavate se da se otvorite prema nekom ko vam se dopada.

Rak

dnevni horoskop za 25.07.2022.
U poslovnom segmentu ćete biti spremni da se prilagodite, čak iako neke okolnosti ne idu vama naruku. Shvatate da morate napraviti neke kompromise. U kontaktu sa voljenom osobom možete se postaviti dosta isključivo i posesivno. Naglašena ljubomora.

Lav

dnevni horoskop za 25.07.2022.
Danas vam izmiče podrška koju ste očekivali. Nadređeni samo djelimično stoje iza vaših planova. Povremeno napeti odnosi sa kolegama. Mogućnost za zanimljiv kontakt preko posla sa osobom sa kojom ćete odmah ostvariti dobru komunikaciju.

Djevica

dnevni horoskop za 25.07.2022.
Vaši planovi su preambiciozni pa je pitanje da li ćete i u kojoj mjeri moći da ih ostvarite tokom ovog dana. Nije povoljan trenutak za nešto novo, okrenite se ka završetku postojećih obaveza. Osjećate vrlo intenzivnu privlačnost prema nekom koga duže poznajete.

Vaga

dnevni horoskop za 25.07.2022.
Danas vam slijedi mogućnost jačih troškova i u privatnoj, ali i u poslovnoj režiji. Obratite pažnju ako ste privatnik – vodite računa gdje vam odlazi novac. Potrebno vam je više pažnje od strane voljene osobe, jer se jednim dijelom osjećate nesigurno.

Škorpija

dnevni horoskop za 25.07.2022.
Vaše riječi danas imaju veliku težinu pa obratite pažnju na kontakte sa drugima. Velike promjene u planovima remete vam dnevne obaveze. Osjećaj da ne možete da kontrolišete ono što vam se dešava na emotivnom planu. Ne pritišćite voljenu osobu.

Strijelac

dnevni horoskop za 25.07.2022.
Odlični kontakti i dogovori ako budete pratili svoju intuiciju. Ono što vas može kočiti jesu okolnosti koje su nešto komplikovanije nego inače. Osjećaj, da u emotivnim odnosima nešto nije u redu, neće vas napuštati tokom cijelog dana. Nezadovoljstvo.

Jarac

dnevni horoskop za 25.07.2022.
Imate potrebu da neke ljude ubjeđujete u svoje namjere, ciljeve, ali se potrudite da budete malo taktičniji. Što više budete potencirali na nečemu, druga strana se više može povlačiti. Danas vas mogu obuzeti snažne emocije. Ne budite ljubomorni.

Vodolija

dnevni horoskop za 25.07.2022.
Dan je dobar za bavljenje detaljima, sitnim stavkama, posljednjim “glancanjem” nekih obaveza ili dogovora. Fokusirajte se na ono što morate završiti. Potreba da sa voljenom osobom provedete više vremena nasamo. Cijeli dan ćete razmišljati o partneru.

Ribe

dnevni horoskop za 25.07.2022.
Možda ste preuzeli na sebe više nego što možete uraditi. Planovi nisu u skladu sa mogućnostima pa ćete se vjerovatno upetljati i “pogubiti” u detaljima. Neophodno vam je da ostvarite pravu komunikaciju sa voljenom osobom. Ipak, danas stoje mogućnosti nesporazuma.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU