Dnevni horoskop za 26.08.2022.

Ovan


Uživaćete u novim poznanstvima i ljubavnim zagrljajima. Zavodićete duhovitošću i šarmom. Ukoliko pošaljete poruku ili nazovete osobu koja vam se sviđa, bićete na pragu uzbudljive veze. Očekuju vas pozitivne veze s rođacima i komšijama, ali u večernjim satima moguća je porodična rasprava na temu novca.

Bik

dnevni horoskop za 26.08.2022.
Biće rijetki trenuci u kojima ćete biti sami ili nezaposleni. Ubrzani poslovni ritam smjenjivaće se s porastom društvenih obaveza pa ćete imati malo vremena za razmišljanje o sebi ili svojim željama. Odnosi s roditeljima biće napeti, ali izgledno je da ćete postići zajedničke dogovore.

Blizanci

dnevni horoskop za 26.08.2022.
Lako ćete usklađivati svoje obaveze i sa žarom prionuti na posao. Maštovitost i susretljivost pomoći će vam u ostvarenju ciljeva. Ostavite po strani površna poznanstva i više pažnje posvetite bliskim prijateljima. Ugodno će vas iznenaditi njihova reakcija.

Rak

dnevni horoskop za 26.08.2022.
Moraćete biti oprezni u svemu što se tiče posla, svakodnevnih dužnosti i zdravstvenog stanja. Koliko god biste željeli ignorisati stvari koje vam se ne sviđaju, one će se stalno pojavljivati i podsjećati vas na svoje postojanje. Umor i prolazne tegobe znak su da se trebate okrenuti zdravijem načinu života.

Lav

dnevni horoskop za 26.08.2022.
Nedostajaće vam energije za ostvarenje planiranih aktivnosti. Da biste udovoljili drugima ili održali obećanje, mogli biste se prihvatiti posla ili nečeg što će vas dovesti u vremenski škripac. Bilo bi mudro da ne zanemarujete znakove svog organizma. Konzumirajte dovoljno tečnosti i osigurajte sebi vrijeme za kvalitetan odmor i san.

Djevica

dnevni horoskop za 26.08.2022.
Planovi će se ostvarivati na željeni način pa ćete opušteno rješavati problematične situacije. Moguća je poslovna saradnja koja će vam donijeti finansijsku dobit. Dobijaćete komplimente od drugih ljudi. Mnogi će tražiti vaše društvo, a i ljubavni život će procvjetati zahvaljujući partnerovim naporima.

Vaga

dnevni horoskop za 26.08.2022.
Bićete zadovoljni kako se razvija poslovna situacija. Kolegama će biti jasno da se na vas može računati i da vam polazi za rukom i ono što drugi nisu u stanju savladati. Bračni parovi, koji prolaze razdoblje krize, pronaći će rješenje za probleme. Samci, nikako nemojte ostati kod kuće. Izlazak vam donosi uzbuđenje i pozitivni preokret!

Škorpija

dnevni horoskop za 26.08.2022.
Vremena za odmor nećete imati. Čak iako ste priveli kraju složeni posao, slijede vam nove obaveze. Nedostajaće vam pravi prijatelji, ali zato će vam ukućani pružati podršku. Prema popodnevnim satima, vaše raspoloženje će se bitno popraviti. Čak iako niste planirali, veče biste mogli provesti u ugodnom društvu.

Strijelac

dnevni horoskop za 26.08.2022.
Obavljaćete nekoliko poslova istovremeno ili užurbano dovršavati započete. Strpljivo izdržite sve izazove kojima ste izloženi i uspjeh će doći sam po sebi. U ljubavi vam nedostaje više tolerancije. Previše ste nepopustljivi prema partneru. Smirite strasti i izbjegavajte svađe, jer ćete nepotrebno ugroziti mir u svom braku ili vezi.

Jarac

dnevni horoskop za 26.08.2022.
Moguće je rješavanje imovinskog stanja, nekretnina ili stanovanja. Ne dopustite da pojedinci utiču na vaše odluke, najbolje je da sami rješavate svoje probleme. Partnerove poslovne preokupacije pridonijeće međusobnom udaljavanju, ali znaćete kako opet uspostaviti ravnotežu u odnosu.

Vodolija

dnevni horoskop za 26.08.2022.
Dan je odličan za prikupljanje informacija i za komunikaciju. Ukoliko maštate o povratku staroj ljubavi, mogli biste ostvariti želju. Onima u braku lako će poći za rukom da pređu preko partnerovih postupaka bez veće nervoze. Spremaćete se na put ili će neko vama doputovati.

Ribe

dnevni horoskop za 26.08.2022.
Napet dan je pred vama. Prve situacije će se pokrenuti odmah od jutra pa budite na velikom oprezu. Ako vas neko “cinkari” nadređenom ili širi neistine o vama, brzo mu pokažite gdje mu je mjesto. Ne dozvolite da vas drugi koriste i manipulišu vama.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU