Dnevni horoskop za 28.03.2022.

Ovan


Vrlo odgovorno i pažljivo ćete se postaviti prema svojim tekućim obavezama tokom današnjeg dana. Svjesni ste da vas čeka mnogo toga što morate završiti i želite da to obavite na najbolji mogući način. Odlični momenti za kontakt sa suprotnim polom. U postojećim vezama sklad i zadovoljstvo.

Bik

dnevni horoskop za 28.03.2022.
Uticaj Mjeseca donosi vam praktičan i odmjeren pristup svim poslovnim obavezama. Lakše ćete izaći nakraj sa nekim situacijama nego što mislite. Večernji sati su idealni za kontakt sa voljenom osobom, ali i za prijatne momente u porodičnom krugu.

Blizanci

dnevni horoskop za 28.03.2022.
Odlično raspoloženje tokom cijelog dana. Sa nekim bitnim stvarima ste završili i moći ćete da priteknete upomoć i kolegama. Bićete na usluzi onima sa kojima ste poslovno vezani. I u emotivnom segmentu stoji veliki trud i posvećenost prema voljenoj osobi. Mogući su sitni znaci pažnje, čak i poklončići.

Rak

dnevni horoskop za 28.03.2022.
Neke okolnosti vam možda i ne prijaju, ali se trudite da se to na vama ne vidi. Istrajavate, jer ste svjesni da još uvijek nije vrijeme za pravu, konkretnu akciju. Informacije koje ćete dobiti će zagolicati vašu pažnju. Postoji neka forma sumnje prema voljenoj osobi, ali se trudite da to ne pokazujete previše.

Lav

dnevni horoskop za 28.03.2022.
Odličan je dan da procijenite ljude sa kojima dolazite u kontakt, ali i svoju trenutnu poslovnu situaciju. Mnogo lakše ćete moći da odredite kakvi bi vaši potezi nadalje trebalo da budu. Jedna osoba na sve načine pokušava da privuče vašu pažnju. Još uvijek niste spremni da se otvorite.

Djevica

dnevni horoskop za 28.03.2022.
Bojite se da bi vam jedan dogovor mogao iskliznuti iz ruku u posljednjem momentu. Nemate razloga za bojazan, napravili ste odličan temelj za dešavanja nadalje. Planovi sa voljenom osobom su veliki, ali ćete morati junački da se potrudite da ih i ostvarite, s obzirom na količinu obaveza koja je pred vama.

Vaga

dnevni horoskop za 28.03.2022.
Stoji blaga neodlučnost i nesigurnost šta da uradite po nekim, vama jako važnim, pitanjima. Bolje ćete razmišljati i bolje funkcionisati od podneva pa nadalje. Voljena osoba je zaboravila na neko obećanje koje vam je dala, ali ne iz nemara već iz okupiranosti ličnim i poslovnim obavezama.

Škorpija

dnevni horoskop za 28.03.2022.
Definitivno ste naporni i za svoju okolinu, ali i za sebe, tokom današnjeg dana. Međutim, ne može se poreći da ste jako poslovno angažovani pa vam se može “progledati kroz prste”. Odlična komunikacija sa voljenom osobom. Mogućnost da preko prijatelja upoznate nekog ko će vas jako zainteresovati.

Strijelac

dnevni horoskop za 28.03.2022.
Jako ste poslovno angažovani, žurite da završite sa nekim obavezama, ali vam stalno vrijeme izmiče iz ruku. Savjet za vas je: polako, jer što više žurite, situacija će vas vraćati korak unazad. Pravi momenat da sa voljenom osobom ili izađete ili odete na neko okupljanje sa zajedničkim prijateljima.

Jarac

dnevni horoskop za 28.03.2022.
Vaša energija je tokom ovog dana u potpunosti usklađena. Vrlo dobro znate šta je potrebno da završite, a znate i način da to obavite što prije, naravno, besprijekorno. Osjećate ogroman priliv zainteresovanosti, ali i želje prema jednoj osobi koja je odnedavno u vašoj blizini.

Vodolija

dnevni horoskop za 28.03.2022.
Imate veliku podršku kolege ili nekog bitnog saradnika u poslovnom segmentu danas. Raspitajte se o stvarima koje vas interesuju, jer možete dobiti prave informacije. Komunikacija sa nekim ko vas jako privlači ispunjava vas dobrim raspoloženjem i pozitivnom energijom.

Ribe

dnevni horoskop za 28.03.2022.
Ne ustručavajte se danas od nekih kompromisa u poslovnom segmentu. Možda vam komunikacija sa pojedincima baš i ne prija, ali potrebna je prilagodljivost da biste sve stigli da završite na vrijeme. Zbunjeni ste ponašanjem voljene osobe. Čini vam se da je previše brižna i pažljiva prema vama.

Autor: minimagazin.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU