Dnevni horoskop za 29.07.2022.

Ovan


Nervozu danas teško da ćete moći da izbjegnete. Ako se ona ne odrazi u poslovnom, onda će se odraziti u emotivnom ili porodičnom segmentu. Ono što vi možete da uradite jeste da pokušate da kontrolišete svoje reakcije prema onima sa kojima dolazite u kontakt. Iskulirajte.

Bik

dnevni horoskop za 29.07.2022.
Neke situacije vas zaista muče, a ne želite da se žalite svima i da pričate o stvarima koje vas “bodu u mozak”. Ipak, nećete uspjeti da sakrijete od svih šta vam se dešava, jer će vaše reakcije povremeno pokazivati da ste nervozni i napeti. Ne stvarajte tenziju u odnosima sa bitnim osobama.

Blizanci

dnevni horoskop za 29.07.2022.
Možete biti neoprezni ili brljivi u poslovnom segmentu i dovesti do toga da napravite veću grešku ili materijalni gubitak. U odnosima sa onima sa kojima radite, moguće su tenzije i određena razmimoilaženja. Rasprave u odnosu sa voljenom osobom. Budite više strpljivi.

Rak

dnevni horoskop za 29.07.2022.
Moraćete danas da se posvetite nekim poslovnim obavezama ili problemu koji ste do sada uporno odlagali. Vjerovatno je da će vam ovaj dan biti poslovno naporan. Voljena osoba vas pritišće svojom posesivnošću, ljubomorom ili pokušajima dominacije. Nećete trpiti takvo ponašanje.

Lav

dnevni horoskop za 29.07.2022.
Jako će vam smetati ono što se bude dešavalo oko vas u poslovnom segmentu, jer vam konstantno odvlači pažnju i ne dozvoljava da budete posvećeni svojim obavezama. Pokušajte da se skoncentrišete. U odnosu sa voljenom osobom se trudite da pokažete više razumijevanja.

Djevica

dnevni horoskop za 29.07.2022.
Dosta toga je danas van vaše kontrole, mada ćete vi pokušavati da se snađete što bolje umijete. Ipak, vjerovatno je da ćete naići na otežavajuće okolnosti i iznenadne preokrete, zbog kojih ćete morati da u potpunosti promijenite svoje planove. Blago neraspoloženje i nervoza u kontaktu sa partnerom.

Vaga

dnevni horoskop za 29.07.2022.
Ni odnos sa poslovnim saradnicima, a niti odnos sa šefovima danas neće biti lagani. Više je nego izvijesno da ćete vi pokušavati da se uklopite, ali teško je da ćete u tome u potpunosti uspjeti. Moguće su prepirke sa voljenom osobom. Pitanja vjernosti i povjerenja mogu izaći na dnevni red.

Škorpija

dnevni horoskop za 29.07.2022.
Biće dobro ako danas budete uspijevali da održite kontrolu nad sobom, ali sigurno je da ćete sve ostale nervirati do u beskonačnost. Kao da danas svima pokušavate da kontrirate. Ipak, u odnosu sa voljenom osobom ste spremniji za kompromis.

Strijelac

dnevni horoskop za 29.07.2022.
Neke situacije u poslovnom segmentu vam jako odvlače pažnju. Moguće je i da ste zabrinuti zbog finansijskih priliva koji kasne, a vama već “gori pod nogama”. U odnosu sa voljenom osobom više ćete se bazirati na fizičkoj strasti nego na emocijama. Nekima od vas naglašeni su neobavezni kontakti.

Jarac

dnevni horoskop za 29.07.2022.
Ponašanje nekog od kolega izbacuje vas iz takta, ali se trudite da održite kontrolu nad situacijom. I u okviru porodice danas možete imati određene distrakcije – moguće je da vas neko od članova familije pritišće ili vam unosi nervozu. Napeti odnosi sa voljenom osobom.

Vodolija

dnevni horoskop za 29.07.2022.
Potrebno je danas da ostvarite jedan bitan dogovor ili sastanak, a nekako niste sto posto sigurni u sebe. Moguće je da budete nervozniji nego inače. Ipak, nemojte propustiti priliku koja vam se ukazuje. Nervoza i napetost u emotivnim odnosima su danas više nego prisutni.

Ribe

dnevni horoskop za 29.07.2022.
Jedva čekate da završite sa nekim obavezama ili poslovnim projektom u koji ste uključeni, jer ste već pri kraju snaga. Obratite više pažnju na papirologiju ili neke sitne detalje. Emotivni partner može promijeniti planove u posljednjem trenutku. Nešto teže ćete se uklopiti.

Autor: minimagazin.infowww.minimagazin.info

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU