Dnevni horoskop za 30.03.2022.

Ovan


Imate dobru volju da riješite neke situacije na poslu, ali je moguće da se danas neće doći do rješenja. Nesigurni ste šta da uradite po pitanju bitnih situacija koje vas muče. Strpite se i sačekajte. Na prvi pogled dosta komplikovani trenuci sa voljenom osobom. Ne potencirajte na raspravama.

Bik

dnevni horoskop za 30.03.2022.
U dobrom ste raspoloženju za posao pa možete preuzeti na sebe više nego što je to realno potrebno. Ne odrađujte tuđe obaveze, jer postoji tendencija da zapostavite nešto što je vama važno. Teži dogovori sa voljenom osobom. Nećete uspjeti da se uskladite po pitanju planova.

Blizanci

dnevni horoskop za 30.03.2022.
Uzbuđenost zbog nekih informacija koje dolaze do vas, moguće i po pitanju kraćeg poslovnog putovanja. S druge strane, previše razmišljate o svakom svom potezu. Opustite se malo. Velika želja za otvorenom i iskrenom komunikacijom sa voljenom osobom. Ipak, druga strana nešto “koči”.

Rak

dnevni horoskop za 30.03.2022.
Blaga nesigurnost i napetost zbog nekih promjena koje su u posljednjem momentu poslovni saradnici uveli u vaš dogovor. Nema razloga za rasprave, ali ni za opterećenost. Ovo je samo na prvi pogled komplikovano. Nesigurni ste kako da pokrenete na pravi način razgovor sa jednom osobom.

Lav

dnevni horoskop za 30.03.2022.
Danas nije pravi momenat za neke bitnije poslovne odluke. Moguće je i da ćete imati veće troškove, vezane za privatni posao ili porodični dom. Voljena osoba vam zamjeri na pretjeranom kritikovanju i sitničarenju. Razmislite, možda ovo i nije toliko daleko od istine.

Djevica

dnevni horoskop za 30.03.2022.
Mogući su neplanirani troškovi, a ako računate na neki novac, vjerovatno ćete do posljednjeg momenta biti nesigurni da li ćete ga uopšte i dobiti. Niste zadovoljni odnosom nekih kolega prema vama. Pokazujete nezadovoljstvo nekim partnerovim postupcima. Stoji nervoza.

Vaga

dnevni horoskop za 30.03.2022.
Danas vam može biti ponuđena više nego dobra poslovna prilika, ali ste vi u velikom razmišljanju šta i kako dalje da činite. Ovo se ne uklapa u vaše planove, a moguće je i da ćete natovariti na sebe veću količinu obaveza. Previše očekujete od jedne osobe. Sagledajte je malo realnije.

Škorpija

dnevni horoskop za 30.03.2022.
Pred vama je jedan mutan i čudan dan. Čini vam se da nikako ne uspijevate da otkrijete ono što vam je važno, vezano za poslovni, ali i za emotivni segment. Nesigurnost šta uraditi dalje. Imate osjećaj da ništa ne ide u skladu sa vašim željama i planovima.

Strijelac

dnevni horoskop za 30.03.2022.
Svjesni ste da se neki ljudi baš i ne ponašaju najkorektnije prema vama, ali trenutno ne želite da dižete tenzije oko toga. Trenutno vam je jedino važno da obavite na vrijeme ono što ste preuzeli na sebe. Voljena osoba pretjeruje po nekim pitanjima, ali se trudite da održite korektnu komunikaciju.

Jarac

dnevni horoskop za 30.03.2022.
Ovaj dan vam je važan, jer tokom njega možete obaviti bitne razgovore ili uspostaviti komunikaciju sa nekim ko vam je poslovno potreban. Ipak, stoji da će vas dešavanja u potpunosti iscrpiti. Moguće je da ćete morati da odložite susret koji ste dugo iščekivali zbog potrebe za odmorom i snom.

Vodolija

dnevni horoskop za 30.03.2022.
Žurite da sve završite na vrijeme i kako dan bude odmicao, samo ćete ubrzavati tempo. Vodite računa o greškama koje su i te kako moguće, jer će vas one samo vratiti na početak. Dobar dan za flertovanje, ali ne očekujte ništa konkretnije – sve će se završiti samo na podbadanju i šarmantnim porukicama.

Ribe

dnevni horoskop za 30.03.2022.
Pitate se koliko možete da verujete nekim ljudima u vašem okruženju. S druge strane i vaše je ponašanje čudno pa će se kolege pitati šta vam se dešava… Nesigurni ste po pitanju voljene osobe – čini vam se da izbjegava neka, vama važna, pitanja. Sačekajte bolje vrijeme za ozbiljne razgovore.

Autor: minimagazin.info

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU