Dnevni horoskop za 31.03.2022.

Ovan


Nesigurnost i stegnutost u trenutnim poslovnim okolnostima čini vas nervoznim i napetim. Povedite računa u komunikaciji sa onima sa kojima sarađujete, naročito sa nadređenima. Dozvoljavate da vaša napetost utiče na odnos sa emotivnim partnerom. Ne izazivajte bespotrebne svađe.

Bik

dnevni horoskop za 31.03.2022.
Očekuje vas dan sa mnogo komunikacije i poslovnih dogovora, ali i pored dobrih kontakata koje ćete ostvariti, vi lično nećete u potpunosti biti zadovoljni ishodom. Niste sigurni da li su vaše ideje naišle na dobar prijem. Nesporazumi u partnerskim odnosima. Budite tolerantniji prema voljenoj osobi.

Blizanci

dnevni horoskop za 31.03.2022.
Trudite se da budete korektni u odnosu sa kolegama i poslovnim saradnicima, ali ispada da svakim svojim potezom ili riječima provocirate one koji dođu u kontakt sa vama. Nije do vas, do njih je. Loša komunikacija sa emotivnim partnerom. Vi o klin, druga strana o ploču.

Rak

dnevni horoskop za 31.03.2022.
Iz kože biste iskočili koliko vas nerviraju neke situacije u poslovnom segmentu. Jako vam smeta odnos nekih kolega prema vama, ali se uzdržavate i trudite da ispadnete korektni. Neka pitanja izbjegavate i vi i voljena osoba da pokrenete. Kad tad ćete morati da porazgovarate otvoreno.

Lav

dnevni horoskop za 31.03.2022.
Niste sigurni kako da riješite jednu situaciju u poslovnom segmentu. Dvoumljenje oko odluke koju bi trebalo da donesete. Možda bi bilo najbolje dati sebi još neki dan za razmišljanje. Dan za nova emotivna poznanstva. Jake strasti će biti u igri. Nemojte biti previše napadni u komunikaciji sa simpatijom.

Djevica

dnevni horoskop za 31.03.2022.
Možete danas imati prilično neugodna iskustva sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Potrudite se da sa vaše strane sve bude korektno, a na druge ne možete uticati. U emotivnim relacijama može se javiti jača ljubomora sa vaše strane, ali ćete se truditi da je voljena osoba ne primijeti.

Vaga

dnevni horoskop za 31.03.2022.
Pomalo zazirete od jednog poslovnog razgovora. Moguće je da vam ova osoba ne prija ili da vam ne odgovara način na koji razgovara sa vama. Potrudite se da budete maksimalno korektni. Osjećate veliku privlačnost prema nekome s kim ste često u poslovnom kontaktu. Mogućnost dogovora.

Škorpija

dnevni horoskop za 31.03.2022.
Evidentno je da vam je danas i nekih situacija, ali i nekih ljudi, preko glave. Štaviše, činiće vam se da čega god da se prihvatite, to nekako ne funkcioniše i samo vas nervira. Probajte da iskulirate. U emotivnim relacijama strast je jaka, ali komunikacija povremeno ne štima.

Strijelac

dnevni horoskop za 31.03.2022.
Neko danas može pokušati da vam izvuče neke informacije ili da vas natjera na pogrešan potez u poslovnom segmentu. Savjet za vas je da ne odajete ono što znate, kao ni svoje poslovne poteze. U emotivnom segmentu stvari funkcionišu loše. Možda je bolje da se vi i partner ni ne vidite.

Jarac

dnevni horoskop za 31.03.2022.
Htjeli ste najbolje, a ispalo je da su vaše riječi prouzrokovale trenutnu krizu u međukolegijalnim odnosima. Jedna osoba se našla uvrijeđenom, iako nema pravih razloga za tako nešto. Pokušajte da izgladite stvari. Voljena osoba se nakratko može naljutiti na vas, pogotovo ako ste zaboravili na svoje obećanje.

Vodolija

dnevni horoskop za 31.03.2022.
Prenagljeno i ishitreno nastupate u nekim dogovorima i komunikaciji sa saradnicima. Takođe, lako vas je izbaciti iz takta pa bi bilo dobro da izbrojite do deset u sebi prije nego što odreagujete. Neke partnerove riječi vas bodu u mozak i ne možete nikako da ih izbacite iz glave.

Ribe

dnevni horoskop za 31.03.2022.
Obratite pažnju na svoje ponašanje prema kolegama, ali i prema nadređenima. Razmislite o svojim postupcima, čini se da niste baš uvijek u pravu. Komunikacija između vas i voljene osobe danas je, blago rečeno, katastrofalna. Ni vi ni druga strana niste korektni. Pokušajte da neke stvari ipak prećutite.

Autor: minimagazin.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU