Do potrebnog novca za svega nekoliko minuta uz Addiko webKredit

Gomila papira koje trebate sakupiti, velike gužve sa kojima se trebate izboriti čekajući u redu da predate dokumentaciju za kredit ili dopunite tu dokumentaciju i donesete još jedan „papir“, često djeluju demotivirajuće da uopšte i aplicirate za kredit i dođete do potrebne gotovine. Još kada morate danima čekati na odobrenje kredita, sigurno je da se pitate treba li vam uopšte sav taj stres. Zbog toga razmišljate  treba li vam novo auto ili namještaj, renoviranje stana ili nešto treće zbog čega ste i planirali podići kredit.

Zamislite da možete aplicirati za kredit uz minimalnu dokumentaciju i za svega nekoliko minuta dobiti informaciju o preliminarnom odobrenju kredita!? Sjedite u svojoj omiljenoj fotelji, pijuckate kafu i aplicirate za kredit u svega 3 koraka, i uz kamatnu stopu nižu i do 30%. Uz mjesečnu ratu već od 50 KM i sve to bez troškova obrade kredita. Proces apliciranja i odobrenja je toliko kratak da ga možete završiti dok je vaša kafa još uvijek topla. Zvuči divno?

Ne morate to zamišljati, jer takvo rješenje već ustvari postoji.

Radi se o proizvodu Addiko webKredit. To je i jednostavniji i brži način da dođete do prijeko potrebnih kreditnih sredstava, bez stresa i nervoze, za svega tri minute.  Addiko webKredit je kreditni proizvod kojim je omogućeno online apliciranje za kredit. Aplicirati za ovaj kredit mogu klijenti bilo koje banke u Bosni i Hercegovini, a proces preliminarnog odobrenja je prilično kratak i traje svega 3 minuta.

Uveli smo ovaj proizvod i omogućili klijentima da vrlo jednostavno i brzo apliciraju za kredit putem web stranice. Zbog zakonskih ograničenja klijenti koji apliciraju na ovaj način trebaju posjetiti poslovnicu Banke  samo jedanput, radi potpisa ugovora, a sva dokumentacija koju trebaju priložiti stiže na prijavljeni email odmah kod apliciranja“, kažu u Addiko Bank Sarajevo.

Maksimalan iznos kredita je 50.000 KM, rok otplate do 10 godina, pri čemu klijenti sami biraju datum dospijeća rate (1, 10, 20, ili 25. dan u mjesecu). Više informacija o ovom proizvodu moguće je dobiti i pozivom Addiko kontakt centra na: 033 866 666, posjetom najbližoj Addiko Bank Sarajevo poslovnici, putem Facebook naloga Addiko Bank Sarajevo ili jednostavno samo aplicirati putem stranice Addiko webKredit

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU