Domaći proizvod: Upoznajte se sa četkicom za zube bh. brenda Cawex!

Cawex, četkica koja mi odgovara!

Od sada perite zube sa Bosanskom četkicom! Moderne četkice, raznih boja i u dvije jačine – Medium i Ultrasoft, potražite u svim DM Poslovnicama. Oba proizvoda predstavljaju nešto sasvim novo u domeni oralne higijene.

Brend Cawex je nastao kao odgovor na potrebu tržišta, kada je uočen nedostatak kvalitetnih proizvoda iz polja dentalne higijene. Tim stručnjaka iz cijele Bosne i Hercegovine, na čelu sa dva stomatologa je osmislio i dizajnirao novu, poboljšanu četkicu za zube, koja zadovoljava sve funkcionalne, zdravstvene i estetske potrebe kupca.

Kombinacija prepoznatljivog minimalističkog dizajna i multifunkcionalnog pakovanja odmah privlači pažnju i izaziva znatiželju.

Visokokvalitetni materijali (plastika koja je dozvoljena za korištenje u prehrani, BPA free), najkvalitetnija vlakna iz EU, poboljšan dizajn koji olakšava pravilnu upotrebu četkice, samo su neki od aduta koji krase ovaj proizvod.

Cawex nudi najbolji omjer kvalitete i cijene, a posebni su i po tome što su jedina firma koja se bavi ovom vrstom djelatnosti u BiH, a njihov slogan je “Cawex, četkica koja mi odgovara!”.

Posjetite najbližu dm poslovnicu, i uvjerite se da je Cawex četkica zaista drugačija od ostalih.

Probajte novi proizvod sa 387 oznakom i priuštite sebi i svojim zubima najbolju njegu.

Više o Cawex proizvodima možete saznati na web stranici i na Facebook i Instagram profilima, te putem e-mail adrese: info@cawex.ba.

TNT Radio podržava porodične biznise

Kako bi podržali male porodične biznise i omogućili njihovu što bolju vidljivost, TNT Radio pokrenuo je jedinstvenu inicijativu u kojoj osigurava mjesec dana besplatne reklame za novoosnovane porodične firme na nekom od lokalnih TNT radija u svojoj Grupaciji, u Travniku, Zenici, Tuzli i Sarajevu. Javite se!

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU