17.7 C
Sarajevo
Četvrtak, 1 lipnja, 2023

Evo kako će planete uticati na vaš ljubavni život

Neke stvari će u ljubavnom smislu baš dugo trajati. Pitanje je samo hoće li vam se dopasti. Mars je sa Neptunom je juče sklopio astrološki kvadrat, a to će posebno uticati na naš ljubavni život. Neki problemi će trajati do januara 2020. godine, pa se na vreme spremite.

27. aprila je Mars koji se nalazi u Blizancima sklopio zvezdani kvadrat sa Neptunom u Ribama. Za sve znakove to znači da im se strah od nepoznatog uvlači u kosti i da će zbog toga biti sprečeni da žive slobodno i oslobođeno.

Položaj zvezda uvek odigrava važnu ulogu u našem ljubavnom životu, pa će tako biti i sada.

U astrologiji kvadrat predstavlja položaj dve planete koje su u položaju od 90 stepeni jedna u podnosu na drugu, te na taj način stvaraju napetost na zvezdanom nebu. Često se kvadrati vide kao negativan tranzit, jer mnogo toga iznose na površinu. Međutim, oni mogu da pomognu da pređemo preko nekih stvari koje nas jednostavno koče u našem daljem napredovanju.

Interesantno je da se ovaj tranzit neće promeniti do januara 2020. godine što je jako dug period, jedan od dužih tranzita u poslednje vreme. On će bukvalno odrediti naš ljubavni život na devet i više meseci.

Ono što je potrebno da znamo je da strah ne mora uvek da bude negativna stvar. Sasvim je normalno da ga imamo kada nam se dešavaju stvari po prvi put u životu ili kada se upuštamo u neke nove avanture ili povlačimo drugačije poteze.

Strah nas smešta u našu komfornu zonu i onemogućava nam da rizikujemo i da možda doživimo nešto novo i lepo. Zaglavljenost u poznatom će se odnositi i na naše ljubavne živote, pa neće biti promene ljubavnog ili bračnog statusa kao ni raskidanja ili nalaženja novog partnera.

Mnoge stavri će nam stajati na putu. Ne samo mi sami i naše suzdržavanje, već i okolnosti u kojima ćemo se naći. Iako ne bi trebalo, puno pažnje ćemo posvećivati onome što o nama misle drugi ljudi, a to nikako nije dobro.

Mars je planeta akcije i ambicije. Neptun je planeta romantike i sanjarenja. Nikako ne idu zajedno i ne uklapaju se. Tako da će do januara 2020. godine naš cilj biti da ih pomirimo i primirimo.

ddl.rs

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU