Evropski fudbala danas udarna tema

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

NAPOLI – LEICESTER, 18.45 (Fudbal, Liga Evrope) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Napoli trokira, ali mu i dalje fali samo bod sa stigne vodeći Leicester. Problema je bilo mnogo u posljednje vrijeme, a posljednji imenuje se kao Atalanta koja je Napoli savladala sa 2:3. I Leicester je poražen od Aston Ville, a septembarski susret para okončan je sa 2:2. I, šta vam više treba, sem da kažemo da su susreti oba tima u posljednje vrijeme krcati golovima.

SOCIEDAD – PSV, 18.45 (Fudbal, Liga Evrope) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Osmorica precrtanih i još par zbog povreda upitnih imena nalazi se na spisku PSV-a. Sociedad to mora da iskoristi, kako bi im preoteo drugo mjesto u grupi. Prošli put mu to nije uspjelo, budući da je meč okončan sa 2:2. Na tom susretu, PSV je imao dominantan posjed lopte. Biće gusto ovoga puta.

LAZIO – GALATASARAY, 21.00 (Fudbal, Liga Evrope) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Lazio svim silama želi da stigne Galatu, a pošto mu za to trebaju tri boda, onda je jasno zbog čega će Sari letjeti ka nova tri boda. Međutim, Turci im to neće lako dozvoliti, kao što nisu ni u septembru, kada su sa 1:0 savladali rivala u utakmici na kojoj su imali većinski posjed lopte, a na kojoj ih je obradovao autogol Italijana.

WEST HAM – DINAMO, 21.00 (Fudbal, Liga Evrope) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

West Ham je prošli put preveslao Dinamo, odnosno dobio ga sa 0:2. Statistički su Englezi dominirali na Maksimiru, a Krznar je tada rekao da su Zagrepčani skupo platili dvije početničke greške. Biće im teško da ne načine novu u Londonu, gdje je domaćin pred ovu utakmicu savladao Chelsea sa 3:2. Očekujemo nešto defanzivniji nastup Hrvata.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU