Facebook pokreće značajku chata uživo za korisnike kojima su blokirani računi

Ako vam se ikada dogodila nesreća da ste iz bilo kojeg razloga bili blokirani sa svog Facebook računa, onda znate koliko pokušaj kontaktiranja Facebook podrške može biti kompliciran. To je razlog zbog kojeg često nailazimo na komentare korisnika koji pitaju Facebook zašto još uvijek nisu dobili odgovor od podrške.

Kako bi ubrzali i olakšali taj proces, Meta je najavila da će pokrenuti novu značajku chata uživo za Facebook koja će korisnicima koji nemaju pristup svojim računima olakšati kontakt s korisničkom podrškom. To će biti od iznimne koristi Facebook korisnicima koji će moći brže i efikasnije doći do rješenja problema, piše Ubergizmo.

facebook pokreće značajku chata uživo za korisnike kojima su blokirani računi
Foto: Facebook

Iz tvrtke Meta su najavili da su započeli s testiranjem chata uživo za neke korisnike koji govore engleski, a kojima su blokirani računi. Također, objasnili su da se prvi test fokusira na one korisnike koji ne mogu pristupiti svom računu zbog neobične aktivnosti ili kršenja pravila Facebook zajednice.

Iako se trenutno ova značajka odnosi samo na korisnike koji govore engleski, sigurni smo da neće proći puno vremena dok Meta proširi podršku značajke za sve.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU