Nedjelja, 25 srpnja, 2021

FUCZ u potrazi za Almirom Gluhićem iz Zavidovića

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

Pripadnici Federalne uprave civilne zaštite (FUCZ) od jučer su u još jednoj potrazi, i to za Almirom Gluhićem iz Zavidovića koji je nestao u ranim jutarnjim satima u četvrtak, 2.maja ove godine od  kada mu se gubi svaki trag.

U toku jučerašnjeg dana i prethodne noći prikupljene su informacije i obavljeni razgovori sa porodicom i prijateljima. Timovi su u stalnom kontaktu sa policijom a pregledani su i snimci sa nadzornih kamera u blizini tržnog centra “Robot”. Sve prikupljene informacije provjeravaju se na terenu, a pregledano je i nekoliko napuštenih objekata na području ove općine.

Plakati sa fotografijom i informacijama, te brojevima telefona na koji građani mogu pozvati u slučaju da imaju informacije o nestaloj osobi, uz pomoć zavidovićkih vatrogasaca postavljeni su na više lokacija u Zavidovićima.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

Prema riječima njegove porodice, Almir je napustio njihovu kuću oko 8 sati i od tada je nedostupan. Na sebi je imao bijelu jaknu sa sivim pletenim rukavima.

Mole se svi koji su ga vidjeli ili koji posjeduju neke informacije da o tome odmah upoznaju civilnu zaštitu ili policiju na brojeve 121 ili 122, saopćeno je iz FUCZ.

(FENA) B.D.


- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

1 komentar

0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
1 Comment
S najviše glasova
Najnovije Najsstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
- Oglašavanje -

Vijesti danas