Fudbal širom Europe, uz derbi u Irskoj

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

GENK – OOSTENDE, 20.45 (Fudbal, Belgija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Genk je u prvom kolu remizirao sa Standardom. Naspram Ostendea, riječ je dosta boljem timu, pa se s pravom nadaju da će kod kuće osvetiti poraz od 3:1 koji ih je snašao na posljednjem meču para. Inače, od 2019. ovi rivali igraju GG4+ utakmice, pa treba vidjeti šta nas čeka ovoga puta. U svakom slučaju, goleada bi bila samo nastavak tradicije.

TEPLICE – SLAVIA PRAHA, 19.00 (Fudbal, Češka 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Slavija, kao aktuelni šampion Češke, u prvom kolu pobijedila je Zlin sa 0:1. Teplice su im dužne još od februara mjeseca, pošto je posljednji susret para okončan remijem. Zato će domaćinu biti teško, jer ovaj tim se pokazao kao jako loše na pripremama. Znaju to dobro praški fudbaleri.

DROGHEDA – WATERFORD, 20.45 (Fudbal, Irska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Voterford igra za spas, pošto mu Fin Harps beži samo za bod, a Drogoeda za četvrto mesto koje pripada Bohemijansu. To su dijametralno različite polazne tačke, na šta treba dodati da domaćin igra promjenljivo u posljednje vrijeme. Naime, tim ima dva poraza, isto toliko remija i pobjedu nad Fin Harpsom na posljednjih pet utakmica. Uz to, Drogoeda je posljednji put demolirala Voterford sa 7:0.

SHAMROCK ROVERS – ST. PATRIKS, 21.00 (Fudbal, Irska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Derbi je derbi! Ako kažemo da i jedni i drugi imaju po 41 osvojen bod, te da im je učinak sa posljednjih pet mečeva identičan, onda je jasno da na Šamrokov tas ide jedino prednost domaćeg terena. Međutim, ovaj par je apsolutno specifičan. Posljednji put Šamrok je slavio na dvojci, dok smo pre toga imali čak četiri vezana X ishoda.

KARLSRUHER – DARMSTADT, 18.30 (Fudbal, Njemačka 2) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Darmštat je u prvom kolu poražen od Regenzburga, dok Karlsrue već u džepu ima tri osvojena boda. Domaćin ovog susreta posljednji meč para dobio je s minimalcem, a i sada je u poziciji favorita. Kako bilo, gosti će gledati da se ne osramote, baš kao u novembru prošle godine kada su na istom mjestu slavili sa 3:4.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU