Gorjela kuhinja u obiteljskoj kući u središtu Širokog Brijega – TNTPortal

Tijekom ponedjeljka na prostoru Županije Zapadnohercegovačke zabilježeno je šest požara, od čega tri u Širokom Brijegu, dva u Grudama te jedan u Ljubuškom, navedeno je u dnevnom izvješću Civilne zaštite ŽZH.

Prvu intervenciju vatrogasci u Širokom Brijegu imali su u razdoblju od 11:30 do 12:30 sati. Njih četvorica su s dva vozila gasili požar u gradu na lokalitetu iza Gradske uprave.

Gorjela je kuhinja u obiteljskoj kući. Pričinjena je veća materijalna šteta.

U vremenu od 16:45 do 18:00 sati, širokobriješki vatrogasci (dva vatrogasca s jednim vozilom uz pomoć mještana) gasili su požar u mjestu Turčinovići. Gorjela je šuma, trava i nisko raslinje. Opožareno je oko 10.000 m2 površine.

Treća intervencija zabilježena je u vremenu od 17:10 do 17:40 sati. Širokobriješki vatrogasci (tri vatrogasca s jednim vozilom uz pomoć mještana) gasili su požar u gradu na lokalitetu Bošnjakove kuće.

gorjela kuhinja u obiteljskoj kući u središtu širokog brijega – tntportal

Požar iza Bošnjakovih kuća (Foto: PVP Široki Brijeg)

Gorjela je trava i nisko raslinje. Opožareno je oko 10.000 m2 površine.

Požari su zabilježeni i na prostoru Gruda. Naime, u ponedjeljak u vremenu od 17:10 do 19:30 sati, gorički vatrogasci – DVD Gorica (sedam vatrogasca s jednim vozilom uz pomoć mještana) gasili su požar u mjestu Gorica na lokalitetu Podpit. Gorjela je trava i nisko raslinje. Opožareno je oko 35.000 m2 površine.

Isti dan u vremenu od 19:45 do 21:15 sati, gorički vatrogasci – DVD Gorica (pet vatrogasca s jednim vozilom) gasili su požar u mjestu Sovići na lokalitetu Grizelji u polju. Gorjela je trava i nisko raslinje. Opožareno je oko 20.000 m2 površine.

Isti dan u vremenu od 13:50 do 16:00 sati, ljubuški vatrogasci (sedam vatrogasca s četiri vozila) gasili su požar u mjestu Crveni Grm na lokalitetu Jezerac. Gorjela je smrekova šuma i nisko raslinje. Opožareno je oko 20.000 m2 površine, navedeno je iz Civilne zaštite ŽZH.

(www.jabuka.tv)

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU