Gradiška publika uživala u magiji malog fudbala

Dario Lacković: Kompanija Mozzart nam je dala veliku podršku jer ovakvi projekti, pored angažovanja velikog broja ljudi, zahtjevaju i aktivnosti oko pripreme i ogromne finansijske izdatke

Aplauz i glasna podrška kompanije Mozzart već godinama stiže kroz donacije i sponzorstva brojnim sportistima, klubovima i turnirima širom Bosne i Hercegovine. Podstrek da nastave tradiciju dobilo je i udruženje “Naša Sava” iz Gradiške koje već pet godina organizuje međunarodni turnir u malom fudbalu Bravo.

gradiška publika uživala u magiji malog fudbala
gradiška publika uživala u magiji malog fudbala

Ove godine se okupilo više od 400 ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svijetu, učestvovalo je čak 40 timova, 24 u seniorskoj konkurenciji i 16 u kategoriji radničke igre. Gradiška publika svakodnevno je mogla uživati u magiji malog fudbala, a nakon godinu dana pauze zbog pandemije korona virusa tribine na terenu Srednje stručne i tehničke škole gotovo svaki dan bile su ispunjene do posljednjeg mjesta.

„Turnir ima međunarodni karakter jer nastojimo kroz fudbal ojačati odnose mladih iz čitavog regiona. U planu nam je za narednu godinu da organizujemo i kategoriju 4+1 futsal i na taj način promovisati futsal na našim prostorima. Kompanija Mozzart nam je dala veliku podršku jer ovakvi projekti zahtjevaju pored angažovanja velikog broja ljudi i aktivnosti oko pripreme i ogromne finansijske izdatke.  Hvala im na tome“, rekao je Dario Lacković, predsjednik Udruženja “Naša Sava” Gradiška, koje i organizuje turnir.

gradiška publika uživala u magiji malog fudbala
gradiška publika uživala u magiji malog fudbala

Finalni dan turnira rađena je humanitarna akcija u vidu prodaje ulaznica, te se uz prodaju karata i uplata ekipa finalista Policijske uprave Gradiška, Mehanizmi B, Auto servis Bojanić i organizatora Bravo turnira prikupila sredstva u vrijednosti više od 2.500 KM za Gradiščanina koji hitno mora na transplataciju bubrega.

„Tokom svih jedanaest dana rađena je humanitarna akcija za Miću Šuljka, svakodnevno smo potencirali publiku da pozove broj 1412”, rekao je Dario Lacković.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU