5 C
Sarajevo
Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022

Hifa Petrol Najpoželjniji poslodavac u BiH u 2019. godini

Na svečanoj dodjeli priznanja Najpoželjniji poslodavac u BiH u 2019. godini, održanoj 26. aprila u Domu oružanih snaga BiH, kompanija Hifa Petrol osvojila je prvo mjesto kao Najpoželjniji poslodavac u sektoru Nafte i plina za 2019. godinu.

Također, Hifa Petrol plasirala se na 2. mjesto među top deset kompanija u BiH u kategoriji nezavisnoj od sektora u kojem posluju. Ova, najuspješnija bh. naftna kompanija, peti put zaredom nosilac je prestižnog priznanja koju dodjeljuje kompanija Kolektiv – Posao.ba.
Proglašenju najpoželjnijih poslodavaca prethodilo je dvomjesečno istraživanje u kojem su učestvovali ispitanici iz cijele Bosne i Hercegovine. Iz godine u godinu u istraživanju učestvuje sve više glasača, tako da je ove godine zabilježen rekordan broj od preko 250.000 glasova. Među vodećim kriterijima bili su: pozitivno radno okruženje i dobar tretman zaposlenih, sigurnost zadržavanja posla, visok kvalitet proizvoda i usluga kompanije, prilike za stručno usavršavanje i napredovanje, visina plate i ostale beneficije.

„Ponosni smo na činjenicu da smo i ove godine ponijeli titulu najpoželjnijeg poslodavca u Bosni i Hercegovini u kategoriji Nafte i plina, te uz to priznanje osvojili i 2. mjesto u ukupnom poretku svih kompanija koje posluju na teritoriji Bosne i Hercegovine. Kompanija Hifa Petrol pruža svojim uposlenicima kvalitetne uslove rada sa fokusom na pozitivno radno okruženje, dobar tretman zaposlenih, konstantno usavršavanje kroz razne edukacije i seminare. Svi naši izvanredni poslovni rezultati ne bi bili mogući bez naših uposlenika koji predstavljaju ključ uspjeha. Cilj nam je i ubuduće zadržati titulu najpoželjnijeg poslodavca te unaprijediti pozitivni radni ambijent koji će smanjiti trend odlaska iz Bosne i Hercegovine“, izjavio je direktor i vlasnik kompanije Hajrudin Ahmetlić.

  Komponente za električna vozila u budućnosti veliki izvor poslova

Na svečanoj ceremoniji dodjele nagrada prisustvovali su predstavnici najuspješnijih kompanija u BiH, predstavnici najvišeg nivoa vlasti, te vladinih i nevladinih institucija, predstavnici međunarodnih organizacija i specijalnih misija u BiH, predstavnici najvećih razvojnih projekata, te predstavnici diplomatskog kora.

 

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

Supported by TNT Grupacija
MOŽDA VAS ZANIMA
Supported by TNT Grupacija spot_img
DRUGI UPRAVO ČITAJU