Urnebesna komedija biće odigrana sutra s početkom u 19:30 sati na Velikoj sceni JU BKC-a, a riječ je o predstavi koja obiluje plesnim tačkama i izrsnom muzikom. Predstava je postala i jedinstveni teatarski “LADIES NIGHT” na koji dolaze prijateljice u grupama na najbolji ženski provod.

Riječ je o uprizorenju poznatog hita Full monty – Skidajte se do kraja –uz ogromnu dozu poznatog bosanskog humora.

Predstava govori o nezaposlenim mladićima koji u životu imaju višak slobodnog vremena, a kako bi to promijenili pronalaze oglas u novinama za stripere u jednom noćnom klubu. Mladići prihvate taj izazov i počnu mukotrpno vježbati sa trenericom, do vrhunca predstave kada se publika u pozorištu pretvara u publiku noćnog kluba.

Pored neprestano napete situacije koju nam predstava donosi i smijeha do suza u komičnim situacijama, poseban začin daju plesne tačke. Vrhunac predstave je završna koreografija pred samo skidanja glumaca “do kraja“ na opće zadovoljstvo publike. O popularnosti ove predstave u regiji govori i činjenica da je u dvije godine svoga postojanja odigrana više od 300 puta uz 100.000 gledatelja, a dvorane su rasprodane i po mjesec dana ranije.

Predstava čiju režiju potpisuje Admir Glamočak dobila je brojne nagrade na pozorišnim festivalima širom regije.

Igraju: Nancy Abdel Sakhi, Emir Fejzić, Mak Čengić, Davor Sabo, Damir Kustura, Sanjin Arnautović / Scenografija i kostimografiaja: Lejla Hodžić.

Ulaznice koštaju 10 KM, a mogu se kupiti u agenciji Just go Travel na gradskom Bulevaru ili na blagajni JU BKC-a Živinice.

1
Komentari

avatar
1 Teme komentara
0 Odgovori na temu
0 Followers
 
Najnoviji komentari
Najpopularniji komentari
0 Autori komentara
Autori nedavnih komentara
  Prati komentare na ovaj članak  
Najnovije Najstarije Najpopularnije
Obavijest o
trackback

… [Trackback]

[…] Here you can find 71991 more Info to that Topic: tntportal.ba/vijesti/hit-komedija-dame-biraju-sutra-na-velikoj-sceni-bkc-a-zivinice/ […]