Četvrtak, 5 kolovoza, 2021

Horoskopski znaci koji sve vide crno

Čak i kada im je sve u životu idealno, oni su zabrinuti i kao da čekaju da ih snađe nešto loše. I dok neki znaci svoj optimizam ne izgube tokom života, ovi horoskopski znakovi ga nikada i ne pronađu.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

Čak i kada im je sve u životu idealno, oni su zabrinuti i kao da čekaju da ih snađe nešto loše. Ako već niste pogodili, riječ je o sljedeća tri horoskopska znaka.

Rak

Rakovi su u stalnoj brizi, posebno za ljude do kojih im je stalo. Oni su ponekad toliko uključeni u živote bližnjih da dobiju osjećaj kao da žive i njihov život. Za njih je potpuno opuštanje nemoguća misija jer stalno razmišljaju o sljedećoj lošoj stvari koja bi se možda mogla dogoditi.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

Devica

Rođeni perfekcionisti Device baš u svemu pronađu manu. Uvek su pod stresom jer teže tom nedokučivom savršenstvu i tome da i sami postanu savršene osobe. Veliki su kritičari, kako sebe tako i drugih, pa ćete retko kada od njih čuti kompliment.

Blizanci

Njihov najveći problem je stres koji im stvara velike mentalne probleme. Međutim, stvar je u tome da je njima ponekad stresno i razmišljanje šta obući za neki događaj. Oni u svemu pronalaze razlog za živciranje, a kada ih pitate kako se osećaju, prvo će početi da vam nabrajaju svoje probleme pa tek onda neke dobre stvari.

ddl.rs

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

1 komentar

0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
1 Comment
S najviše glasova
Najnovije Najsstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
- Oglašavanje -

Vijesti danas