Igra se fudbal u Brazilu

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

FORTALEZA – SEARA, 23.55 (Fudbal, Brazil 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Fortaleza je šesta na tabeli brazilske Serije A, ali joj se ipak puno toga da zamjeriti na osnovu samo jednog osvojenog boda na protekla četiri meča. Seara ima samo jedan poraz na ukupno pet mečeva u nizu, pa može da im zagorča život. Inače, upravo ovaj tim dobio je posljednji meč para sa 3:1 u augustu mjesecu.

FLAMENGO – CORINTHIANS, 01.30 (Fudbal, Brazil 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Flamengo je drugi, a Korintijans peti na tabeli. Inače, tradicija kaže da je domaćin bolji, a kladionička statistika da na ovaj par redovno, makar na proteklih pet međusobnih okršaja u nizu dolazi GG igra. Dodatni 3+ tip minimalno je bio isplativ na proteklih pet mečeva rivala u Seriji A.

ZENIT – ALBA BERLIN, 17.00 (Košarka, Evroliga) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Zenit je u seriji od tri pobjede, a Alba ima tri poraza s proteklih pet mečeva u Euroligi. Rusi će igrati na trijumf nakon što su dobili Olimpijakos sa 84:78, pa ne treba biti ni najmanje naklonjen ideji o bilo kakvim mogućnostima Berlinaca da iznenade. Ovdje će se po svoj prilici više razmišljati o potencijalnom broju poena, nego bilo čemu drugom.

BARSELONA – CSKA, 21.00 (Košarka, Euroliga) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Sigurno je da Armejce bodri tjesno dobivena utakmica s Makabijem, koja je prekinula seriju od tri uzastopno zaredana poraza. Kako bilo, pred drugoplasiranom Barcelonom u gostima oni teško da mogu do novog čuda, što potvrđuje i historija međusobnih viđanja, u kojoj njihovu pobjedu nismo vidjeli još od 2019. godine. Posljednji susret para, Barca je dobila sa 75:88.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU