Italijani sa Litvancima, Englezi s Poljacima

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas…

AUSTRIJA – DANSKA, 20.45 (Fudbal, kvalifikacije za SP) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

U derbi Grupe F, Danci ulaze s gol razlikom od 10:0. Zanimljiv skor sakupljen je u utakmicama Izraelom i Moldavijom koja je demolirana sa 8:0. Sada međutim neće biti lagano, jer Austrijanci su tvrd rival, koga od potpunog učinka u grupi deli jedino remi sa Škotima, pri konačnih 2:2. Ovde je sve moguće, mada je realno da ćemo najvjerojatnije pratiti tvrd meč.

BIH – FRANCUSKA, 20.45 (Fudbal, kvalifikacije za SP) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Amer Gojak je izjavio da vjeruje kako Zmajevi mogu do rezultata protiv selekcije koja na svakoj poziciji ima po tri vrhunska igrača. To je tačno, kao i činjenica da je selekcija Didijea Dešana apsolutno nadmoćan rival s Dembeleom u špicu. Igraće Bosanci najvjerojatnije nešto povučenije, a Trikolori napdati kako bi ublažili efekat remija s Ukrajinom.

ENGLESKA – POLJSKA, 20.45 (Fudbal, kvalifikacije za SP) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Sautgejtova selekcija planira da izdominira u Grupi I, odnosno nastavi posao započet pobjedama nad San Marinom i Albanijom. Ne kažemo da će Poljaci sjedeti skrštenih ruku, ali nije realno da selekcija koja je odigrala 3:3 s Mađarima bude dovoljno oštra da se Englezi na nju posjeku. Uostalom to kaže i historija para koja je definitivno uokvirena pobjedama ostrvske nacionalne selekcije.

LITVANIJA – ITALIJA, 20.45 (Fudbal, kvalifikacije za SP) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Nema ovde mnogo polemike kada je pitanje o odnosu snaga koji je apsolutno na strani Manćinijeve družine. Litvanci će pokušati što skuplje da unovče kožu, dok Azuri budu navaljivali do željene treće pobjede u kvalifikacionom nizu. Prvo su dobili Severnu Irsku, a zatim Bugarsku, dok su Litvanci s minimalcem poraženi od Švajcaraca.

NJEMAČKA – MAKEDONIJA, 20.45 (Fudbal, kvalifikacije za SP) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Bez iznenađenja, Panceri su savladali Island i Rumuniju bez primljenog gola. Na isti skor i ovoga puta tipuje Joakim Lev, ali sada protiv Makedonaca koji su poslije poraza od Rumuna, s pet golova savladali nejaki Lihtenštajn. Dakle, navikava nas Makedonija na goleade, pa će u fokusu mimo tipovanja na ishod, biti igra na broj postignutih golova na meču.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU