JADAN I ZAROBLJEN: Objavljen snimak na kojem princ Harry trpi torturu supruge Meghan

Meghan Markle i princ Harry sudjelovali su prije nekoliko dana na Generalnoj skupštini Ujedinjenih naroda uoči Dana Nelsona Mendele.

Kraljevski par sjedio je u prvome redu i slušao ostale govore, a jedan trenutak koji su kamere uhvatile ubrzo se proširio internetom.

Naime, Harry i Megan su se držali za ruke, a on je u jednom trenutku pokušao da izvuče svoju ruku. Megan je odmah reagirala, uhvatila ga ponovno za ruku i položila je na svoje krilo.

Dok je Meghan cijelo vrijeme nasmijana pozirala, Harryja su fotografi više puta uhvatili s tužnim i zamišljenim izrazom na licu.

“Kad shvatiš da su ti lažna žena i njeni lažni prijatelji prodali lažnu priču o uspjehu i da je život izvan Ujedinjenog Kraljevstva težak za britanskog princa s niskim IQ-om”, “Ova žena je jeziva, strašna i luda”, “Harry i njegova srodna duša. Sljedeći put kad budeš pisala njegov govor, Meg, svakako vježbaj glumu s njim prije događaja. Ti glumiš, ali on je svoj, jadan i zarobljen”, samo su neki od komentara na Twitteru.

Ljudi su primijetili i kako tijekom zajedničkog fotografiranja, Harry uvijek stoji u pozadini, dok je Meghan u centru pozornosti.

Neke je njihovo ponašanje podsjetilo na vezu Johnnyja Deppa i Amber Heard.

The post JADAN I ZAROBLJEN: Objavljen snimak na kojem princ Harry trpi torturu supruge Meghan appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU