Javni poziv za učešće u programu manifestacije „Andrićevi dani 2021“

Javna ustanova Gradska biblioteka Travnik objavila je Javni poziv za učešće u programu kulturne manifestacije „Andrićevi dani 2021“.

Naime, pozivaju se javne ustanove, nevladine organizacije, udruženja građana, privredni subjekti, neformalne grupe građana i građani pojedinci da svojim prijedlozima uzmu učešće u kreiranju programa kulturne manifestacije „Andrićevi dani 2021“.

Planirano je da programske aktivnosti kulturne manifestacije „Andrićevi dani 2021“ traju od 09.10. do 09.11.2021. godine.

Također, planirano je da se kulturna manifestacija „Andrićevi dani 2021“ simbolički kontekstualizira u izuzetno važne godišnjice – 60 godina od dodjele Nobelove nagrade Ivi Andriću i 45 godina kulturne manifestacije „Andrićevi dani“.

Prijedlog pojedinačnih programskih sadržaja treba da sadrži sljedeće:
• Datum održavanja;
• Tačan naziv sadržaja;
• Podnaslov ili dodatni opis sadržaja (ukoliko je potreban);
• Ime/na i prezime/na, akademske titule učesnika sadržaja (ukoliko je potrebno);
• Mjesto održavanja/izvođenja sadržaja;
• Vrijeme održavanja/izvođenja sadržaja;
• Ime i prezime, te kontakt osobe zadužene za organizaciju sadržaja.

Svi zainteresirani svoje prijedloge mogu dostaviti najkasnije do 30.09.2021. godine lično ili putem pošte na adresu:Javna ustanova Gradska biblioteka Travnik, Bosanska 113, Travnik 72270, sa naznakom Za učešće u programu kulturne manifestacije „Andrićevi dani 2021“ ili putem e-maila na adresu: [email protected].

Prijedlozi pristigli do navedenog roka bitće razmatrani od strane JU Gradska biblioteka Travnik u cilju definiranja konačnog programa.

Napominjemo da će svi programski sadržaji biti realizirani u skladu sa važećim mjerama prevencije COVID-19, a koje vrijede za područje Federacije Bosne i Hercegovine i Srednjobosanskog kantona, te da organizator sadržaja preuzima odgovornost za adekvatno provođenje mjera.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU