Još mi niko od kolega nije čestitao

Fadil Fazlija do nedavno je bio poznat po pjesmama „Malo viski, malo Coca-cola“, „Duga“, „Evo majko sina tvog“, „Još jednom reci da me voliš“…

Ovaj rođeni Bišćanin prije pet godina snimio je pjesmu „Helikopter“, koja danas ima skoro deset miliona stvarnih pregleda na Youtube, pa je tako prevazišao i svoj do sada najveći hit „Malo viski, malo Coca-cola“, snimljen prije skoro 14 godina.

„Helikopter“ je doletio i do svjetski poznate influenserke  Kourtney Kardashian koja je objavila video uz tu pjesmu na društvenoj mreži Tik-Tok nakon čega je postgala globalna atrakcija.

Pozvali smo Fazliju, koji živi u Austriji u gradu Linzu, da malo prokometariše ovu trenutnu situaciju koja ga je snašla po pitanju pjesme „Helikopter“, a koja nije regionalni, već svjetski hit.

-Da se razumijemo, ja sam već imao dosta velikih regionalnih hitova, a pjesme „Malo viski“ i „Evo majko sina tvoga“ su najupečatljivije u mojoj karijeri. Međutim, pjesma „Helikopter“ prevazišla je moje najluđe snove, nisam nikada mogao pomisliti da će, hajdemo sada tako reći, postati svjetski hit, a posebno da će biti popularna, slušana od strane poznatih svjetskih faca. Ovo je za mene jedno prijatno iznenađenje, ali dugo sam u ovom poslu, pa mi je sve ovo malo čudno – kaže Fazlija.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU