Jubilarno finale izbora Miss BiH za Miss svijeta će se održati večeras

Finale izbora za Miss BiH 2021. se održava večeras, a manifestaciju će prenositi Federalna TV od 21 sat. Za titulu se takmiči 18 djevojaka.

Ovogodišnji izbor za Miss BiH protiče u svečanom jubilarnom ozračju i slavi 25 godina rada, a izbor Miss svijeta obilježava punih 70 godina postojanja. Na dan 3.9. započele su pripreme snimanja za 25. jubilarni izbor Miss BiH 2021. Finalistice su se okupile u predivnom Garden City Hotelu & Resortu u Konjicu, gdje su provele 12 nezaboravnih dana.

Kao i uvijek, direkcija Miss BiH promoviše društveno korisne teme, te će tako ove godine dati akcenat na promociju podizanja ekološke svijesti, te posebno problem divljih deponija u BiH. Akcija nosi naziv “Volimo prirodu – stop divljim deponijama”. Također će govoriti i o zanimljivim destinacijama u BiH te promociji domaćeg turizma. Općina Konjic i Garden City Hotel & Resort organizuju zanimljive turističke sadržaje za najljepše djevojke BiH.

Miss BiH 2021 održava se u vrijeme Sajma turizma i ekologije “List” u Lukavcu, koji su zajedno sa Turističkom zajednicom Općine Lukavac i Opićinom Lukavac pokrovitelji, a u cilju razvoja i promocije domaćeg turizma te zaštite okoliša.

Glasati možete pozivom na broj 096 840 8(redni broj finalistice 1-18) do 17.9., kao i u toku direktnog prijenosa izbora Miss BiH 2021. Rezultati glasanja bit će objavljeni danas u programu FTV prije krunisanja nove Miss BiH 2021. Cijena poziva je 1 KM + PDV.

klix.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU