14.8 C
Sarajevo
Utorak, 21 rujna, 2021

Kasumović poručio da će građani Zenice imati grijanje

Povodom sve učestalijih oglašavanja SDA Zenica i njoj pristrasnih medija u vezi sa zagrijavanjem grada, gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović iznio je svoj i stav Gradske uprave o ovoj temi.

„Smatram da je današnje saopćenje SDA Zenica u kojem se traži vanredna sjednica Gradskog vijeća Zenica zbog, kako kažu, problema sa grijanjem, nastavak bezuspješne kampanje za toliko željeni povratak na političku scenu našeg grada. U to sam ubijeđen i ja i velika većina građana Zenice, posebno imajući u vidu i da je sinoć na jednom od javnih bh. emitera urađena medijska priprema. Očekivao sam saopćenje stranke čiji su kadrovi režiseri i scenaristi stotina priloga kojima se petu godinu zaredom Zenica prikazuje u negativnom kontekstu.

Građani Zenice će imati grijanje. Da li će ono biti na stare kotlove ili iz pogona bez kreditnog zaduženja savremeno izgrađene Toplane Zenica, to ćemo vidjeti. Kada se već brinu za svoje sugrađane, iz ostataka SDA Zenica trebali bi Zeničanima objasniti i višemilionski kriminal kojeg je njihova vlast učinila u famoznom projektu „KTG“ kada su izvjesnom Montenegru poklonili 46 duluma zeničke zemlje. I možda bi ljudski bilo sugrađanima putem svojih javnih emitera i portala iz Zenice, Kaknja i Visokog koji su dio „sveopšte SDA medijske mašinerije“, objasniti zašto se na rješavanje problema grijanja u našem gradu čekalo punih 27 godina“.

0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
- Oglašavanje -
NAJNOVIJE
Možda vas zanima