Kongres ”Ljubav i stanje sadašnjeg čovjeka” u Sarajevu

Kongres će okupiti istaknuta imena iz svijeta geštalt psihoterapije

Nakon uspješno realiziranih kongresa u Zagrebu, Beogradu i Skoplju, 4. Međunarodni interdisciplinarni kongres Gestalt psihoterapije o temi ”Ljubav i stanje sadašnjeg čovjeka” održat ce se od 23. do 26. septembra 2021. godine u Sarajevu i online preko zoom platforme.

Kongres u Sarajevu organizira EGN, a administrira Psiho-Integrum d.o.o. Sarajevo – prvi Europski akreditirani institut za edukaciju iz psihoterapije u BiH.

Kongres će okupiti istaknuta imena iz svijeta geštalt psihoterapije, kao i učesnike i učesnice iz drugih društvenih i profesionalnih oblasti i kulture.

Organizatori ističu da je ovo prilika da se razmijene iskustva sa svjetskim i regionalnim stručnjacima/kinjama iz oblasti psihoterapije i srodnih područja od kojih izdvajamo imena: Lidija Pecotić, Irvin Yalom, Thomas Moore, Edin Urijan Kukavica, Dan Bloom, Dubravka Kocijan Hercigonja, Saida Fišeković, Bertram Muller, Mira Klarin, Jean Marie Robine, Emilija Stoimenova Canevska, Ruella Frank, Margareta Mesić, Talia Bar Levine, Zoran Milivojević, Michael Vincent Miller, Peter Schulthess, Joyce Sciberras, Sanela Selmanović Podrug i mnoga druga.

Više o kongresu možete vidjeti na web stranici www.egngestaltcongress.org ili se možete obratiti na email [email protected]

EAPTI GPTIM NETWORK – EGN, je mreža koja, pored Visokoškolske ustanove EAPTI GPTIM sa Malte, okuplja europski akreditirane institute za edukaciju iz Gestalt psihoterapije iz Srbije, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU