Kopa Amerika, Brazilci, Finci i Norvežani na meniju

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas…

BOLIVIJA – URUGVAJ, 23.00 (Fudbal, Kopa Amerika) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Urugvaj do sada nije dokazao neosporan kvalitet. Samo bod iz meča s Čileom, te poraz od Argentine, makar i minimalan dovoljni su da se ova selekcija kao gvozdena kiša obruši na Boliviju. Čini se da će Bolivija pokušati defanzivnom taktikom da izbjegne težak poraz, odnosno da ih Urugvaj ne savlada kao u kvalifikacijama za Mundijal, 2017. godine kada se sve završilo sa 4:2.

AMERICA MINEIRO – JUVENTUD, 21.00 (Fudbal, Brazil 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Amerika Mineiro se već deklarisala kao jedna od najlošijih u Seriji A, ali ni Huventud nije naročito bolji. Na pet utakmica slavio je samo jednom, dok domaćin ima tek jedan osvojen bod. Mogli bi oni da budu raspucani, možda kao u novembru prošle godine kada je uz pobjedu Amerike MG došla GG3+ igra.

GUANGDZHOU – CEREZO OSAKA, 12.00 (Fudbal, AFK Liga šampiona) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Kinezi u meč ulaze uz sjećanje na posljednje dvije majske pobjede u matičnoj zemlji, dok Serezo Osaka ima za sobom slavlje u kup takmičenju. Japanski tim dosta je uigraniji, pa nije isključeno da se neće svetiti rivalu koji ga je 2018. savladao sa 3:1. Kako bilo, Guangzhou će pokušati da pruži otpor, uz svest o nešto lošijim šansama da dođe do pobjede u grupi J.

HELSINKI – KTP, 17.30 (Fudbal, Finska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Neumoljivi Helsinki preveliki je zalogaj za KTP. Gosti su se pokazali sasvim loše, tek su na 11. mjestu, pa djeluje da pitanje pobjednika nije upitno. Inače, par je poznat po vrhunski efikasnim utakmicama. Helsinki je posljednji put slavio sa 6:1. To može da bude interesantno ukoliko razmišljate o kombinacijama, a možda i o čistim tipovima na golove.

MARIEHAMN – SJK, 17.30 (Fudbal, Finska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Domaći Marijehman je vezao pet poraza. To može silno da motiviše SJK koji igra na preskok, uz tri poraza i dvije pobjede na posljednjih pet mečeva. Inače, SJK je bio bolji na posljednjem meču para sa 2:3, dok je Marijehman slavio u martu na prijateljskom susretu. Imajući u vidu trenutno jako lošu seriju domaćih, vidjet ćemo kako će se SJK snaći u ovoj situaciji.

BODO – MOLDE, 18.00 (Fudbal, Norveška 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Ovo je derbi! Bode Glimt ima 20 bodova koliko i Molde koji je u seriji od tri pobjede. Ali, postoji nešto u čemu je Bode Glimt najbolji. To je svakako odbrana koja je do sada primila svega sedam golova. Efikasni su i jedni i drugi, pa je zaista neizvjesno ko će na kraju slaviti. Pre će biti da nas čeka tvrda, potpuno neizvjesna utakmica.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU