KS / Termini revakcinacije građana koji su se vakcinisali AstraZenecom

Ministarstvo zdravstva Kantona Sarajevo i Koordinacioni tim za realizaciju vakcinacije protiv COVID-19 u Kantonu Sarajevo, obavještavaju građane koji su primili prvu dozu vakcine AstraZeneca krajem maja u dvorani Zetra, o terminima revakcinacije u narednim danima, saopćeno je iz Kantona Sarajevo.

U saopćenju se navodi da građani mogu doći na datum revakcinacije koji im je određen u tabeli, bez obzira na to da li su dobili poziv preko platforme Zavoda Zdravstvenog osiguranja.

 Raspored revakcinacije AstraZeneca vakcinom u Zetri; za vakcinisane 27. maja revakcinacija je 12. augusta, za vakcinisane 28. maja revakcinacija 13. augusta, za vakcinisane 29. maja revakcinacija 14. augusta, te za vakcinisane 1. juna revakcinacija 17. augusta.

Oni koji su propustili termin za revakcinaciju za Sinopharm, AstraZenecu i Sinovac, mogu to obaviti svaki dan na Zetri od 8 do 20 sati.

Svi ostali, koji očekuju revakcinaciju drugim dostupnim vakcinama, pozivaju se da prate datume koji su im upisani na iskaznicama imunizacije, te da u skladu s njima dolaze na revakacinaciju, saopćila je Služba za protokol i press Kantona Sarajevo.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU