REKLAMA - NASTAVITE ČITATI ISPOD OGLASA

Moderna klasika – Ove jeseni/zime dizajneri predlažu ležerne komade koji se vežu u struku, a nose na tenisice, dramatične duge kapute do poda te klasiku

Elegantni klasični komadi kaputa u boji devine dlake savršen su odjevni komad za svaku odjevnu kombinaciju, a i najizbirljivije će za sebe nešto pronaći jer su bezvremenski kaputi ponovno došli na svoje. Dizajneri su se ove sezone odlučili klasicima dati modernu notu, ali i ostaviti ono što ih i čini komadom koji nikad ne izlazi iz mode. Kako je odnedavno trend predimenzioniranih komada zasjeo na tron, to nije zaobišlo ni kapute.

Pronaći ćete svašta – od luksuznih komada s krznom kod Michaela Korsa do teatralno dugih kaputa modnih kuća Protagonist i Misha Nonoo. Klasičarke neka inspiraciju potraže kod Narcisa Rodrigueza.

Predivan dugi kaput u nježnoj boji breskve, bez detalja, na pisti za jesen bio je uparen s “cropped” topom i hlačama širokih nogavica u nježnoružičastoj. Vrlo jednostavno, ali opet upečatljivo zbog dužine kaputa do poda. Naravno, uvijek možemo računati na Alexandera Wanga koji napravi nešto drukčije.

Karirani kaput u crno-crvenoj kombinaciji kao stvoren je za gotičarke ili djevojke koje vole “pomaknutu” modu. Koji god odaberete, svejedno je dok god pristaje vašem tipu tijela.

Tako figuri pješčanog sata odlično stoje trendi kaputi koji se vežu u struku, a djevojkama punije figure predlažemo da ne bježe od tekstura i boja. One dječačke građe neka biraju kraće kapute s velikim kragnama koji se vežu u struku.

Boje, uzorci, detalji
Upečatljive boje i uzorci uvijek su dobra ideja, posebno zimi, bacite pogled desno na modnu blogericu Aimee Song, a i klasični sivi može dobiti novo lice uz pomoć chic velikih mašna.

24sata.hr

 

Komentari

avatar
  Prati komentare na ovaj članak  
Obavijest o